Interactie met bezoekers 24/7

Specialist in narrowcasting

Digitalisering
Het toerismekantoor in Chaam (Alphen-Chaam) is geheel gedigitaliseerd. Zo wordt vanaf nu gecommuniceerd door middel van een narrowcasting display in het kantoor én een interactief touchscreen vanuit de etalage. Op deze manier kunnen bezoekers ook buiten openingstijden informatie opzoeken over de omgeving!

Website Toerisme Alphen-Chaam
Naast de digitale beeldschermen, heeft Digital Pixel Marketing ook de nieuwe website gerealiseerd. Doordat wij narrowcasting en de website hebben mogen opleveren, zijn beide instrumenten perfect op elkaar afgestemd. Zo worden nieuwe leden, kalender, activiteiten en andere informatie automatisch bijgewerkt op het touchscreen. Altijd up-to-date dus!

Onze narrowcasting software maakt het mogelijk om naast het touchscreen menu, allerlei nuttige en relevante informatie te tonen op het scherm wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer een passant het beeldscherm aanraakt, zal automatisch het interactieve menu op het scherm verschijnen. Ideaal dus om ook passanten te informeren!

Voor de omgeving
De gemeente Alphen-Chaam telt ontzettend veel campings en verblijfsmogelijkheden. Leden van Toerisme Alphen-Chaam worden dan ook altijd op de hoogte gesteld van evenementen en activiteiten. Om zowel de leden als het toerismekantoor te ontzorgen, hebben wij een narrowcasting template ontwikkeld waar alle evenementen automatisch op worden gegenereerd. De template wordt op de beeldschermen, kabelkranten en/of andere informatiesystemen getoond. Hierdoor is de omgeving altijd voorzien van up-to-date informatie uit de omgeving!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen beteken op het gebied van interactie met jouw bezoekers of narrowcasting? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten:

  • Narrowcasting software
  • Narrowcasting hardware
  • Content
  • Montage en installattie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Het laatste nieuws

Check out the latest articles from our Blog

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten