Toerisme Alphen-Chaam

Toerisme Alphen-Chaam digitaliseert!

Het toerismekantoor in Chaam (Alphen-Chaam) is geheel gedigitaliseerd. Zo wordt vanaf nu gecommuniceerd door middel van een narrowcasting display in het kantoor, en een interactief display vanuit de etalage. Op deze manier kunnen bezoekers ook buiten openingstijden informatie opzoeken over de omgeving!

Naast de digitale schermen, heeft Digital Pixel Marketing ook de nieuwe website gerealiseerd. Door deze combinatie is de content op het interactieve display perfect afgestemd op de website en andersom.

Onze narrowcasting software maakt het mogelijk om naast het touchscreen menu, allerlei nuttige en relevante informatie te tonen op het scherm wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer een bezoekers het scherm aanraakt, zal automatisch het interactieve menu op het scherm verschijnen. Ideaal dus om ook passanten te informeren!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen beteken op het gebied van interactie met jouw bezoekers of narrowcasting? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Toepassing

Toerisme kantoor
Entertainment
Informeren

Meer informatie?

Nieuwsgierig wat wij voor jouw kantoor kunnen betekenen?

DEMO

 

Probeer onze gratis demo!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis demo!