Narrowcasting schermen st. Jozef Mavo

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Beeldschermcommunicatie binnen school

In Vlaardingen is de st. Jozef Mavo school gevestigd. De school is kleinschalig en een zelfstandige MAVO. Hier worden leerlingen opgeleid en begeleid om hun opleiding in het hoger beroepsonderwijs te vervolgen of op direct op de arbeidsmarkt te starten.

De school is continu in ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van onderwijs, maar ook voor de communicatie met studenten en docenten. Zo is het st. Jozef Mavo een samenwerking aangegaan met DPM Signage om een narrowcasting oplossing in de school te verwezenlijken.

Het doel van de schermen is om de informatie gemakkelijker te communiceren met de studenten en de docenten op een gebruiksvriendelijke en flexibele wijze. De oplossing die DPM Signage bood bestaat uit 8 beeldschermen op verschillende plekken in de school. Door gebruik te maken van de verschillende en gerichte plaatsen waar de schermen gemonteerd zijn bevorderen ze de communicatie.

Voor de content kunnen ze gebruik maken van de 400+ kant-en-klare templates, maar st. Jozef Mavo heeft ook de optie gekozen om huisstijl templates te laten ontwikkelen. Zo wordt de stijl die de school voert ook zichtbaar op de schermen.

Deze totaaloplossing heeft geresulteerd in een complete narrowcasting oplossing waarop diverse informatie wordt verspreidt. Wilt u meer informatie over narrowcasting en de mogelijkheden? Wij informeren u graag!

Kennismaking?
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten