Narrowcasting systeem bij SQM Offices

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Beeldschermcommunicatie bij SQM Offices

SQM Offices & Business Center, is een plek waar iedere professional zich thuisvoelt. Modern, compleet en dynamisch. De multi tenant kantoren van SQM Offices zijn flexibel in te delen om elke vierkante meter optimaal te benutten.

Om de informatievoorziening te verbeteren naar professionals en bezoekers, is gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. Op diverse locaties zorgen beeldschermen voor informatieverstrekking, denk aan:

Bewegwijzering
Verwelkomen van bezoekers en professionals
Aankondigingen en mededelingen
SQM Nieuws, regionaal- en nationaal nieuws

Beeldschermen centraal aansturen

DPM Signage is totaalleverancier van narrowcasting oplossingen. Om narrowcasting tot een succes te maken, zijn meerdere onderdelen én de combinatie daarvan van cruciaal belang. Belangrijke onderdelen zijn o.a. hardware, software en content.

Het narrowcasting systeem van DPM Signage is compatibel met de juiste hardware en kan centraal aangestuurd worden. Of het 1 beeldscherm betreft of meerdere beeldschermen tot +100. De webbased software oplossing biedt een gebruiksvriendelijke interface waarop beeldschermen beheert kunnen worden en content gecreëerd kan worden. Meer weten over onze oplossing?

Voorbeeld narrowcasting oplossing voor SQM
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten