Narrowcasting bij Bijl Groen Techniek in Galder!

Specialist in narrowcasting

Bijl Groen Techniek uit Galder start met narrowcasting!

Bijl Groen Techniek in Galder start met narrowcasting! Vanaf nu kan er effectief gecommuniceerd worden met bezoekers en personeel. Bijl Groen Techniek heeft voor 3 displays gekozen waarvan 2 in de showroom en 1 in de kantine. Door onze software kan er eenvoudig verschillende content gemixt worden op de schermen, denk aan: mededelingen, acties en aanbiedingen, assortiment, foto’s, video’s, weerbericht en nieuws.

Door de hoge attentiewaarde van de beeldschermen, wordt er in- en extern effectiever gecommuniceerd dan voorheen. Naast het verbeteren van de informatievoorziening, dragen deze professionele displays ook bij aan de uitstraling van de showroom.

Onze narrowcasting software is web based. Dat betekent dat je met elke computer/laptop, op elke locatie jouw beeldschermen kunt beheren! Je kunt dus vanuit huis, een andere locatie, het hoofdkantoor of waar dan ook beeldschermen aansturen. Wil jij meer weten over onze software? Klik dan hier.

Bij Bijl Groen Techniek kun je terecht voor verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van tuin-, park-, en bosbouwmachines voor zowel particulier als professionele gebruiker.

Toepassing

Groen
Entertainment
Informeren
Wachttijden verzachten
Omzet stimuleren

Productvideo's tonen

Eenvoudig en snel de juiste productvideo’s op de juiste plek

Verhoog impuls aankopen

Breng producten onder de aandacht bij bezoekers

Verbeter de informatie voorziening

Breng bezoekers d.m.v. beeldschermen op de hoogte van product mogelijkheden

Meer informatie?

Nieuwsgierig wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen?

Gerelateerde projecten