Narrowcasting bij notariskantoor Abma Schreurs

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Interne communicatie verbeteren? Narrowcasting biedt kansen.

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven heeft Abma Schreurs alle relevante specialismen in huis. DE Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop bij Abma Schreurs. Abma Schreurs Notarissen zet zich op alle rechtsgebieden in.

Er is gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. De gekozen toepassing zorgt ervoor dat de communicatie naar bezoekers van Abma Schreurs verder wordt geoptimaliseerd. Zo wordt er informatie verschaft over dienstverlening, aankondigen, mededelingen en extern relevant nieuws.

De beeldschermen, verdeeld over meerdere locaties, worden centraal aangestuurd door onze narrowcasting software. Onze narrowcasting software biedt de mogelijkheid om op beeldschermniveau content te publiceren. Hierdoor komt er op ieder beeldscherm de juiste informatie.

Meer weten over onze oplossing? Wij adviseren je graag.

Interne communicatie
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten