De Utrechtse woningcoöperatie Bo-Ex kiest voor narrowcasting

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Optimaliseren interne communicatie Bo-Ex

Bo-Ex is een woningcoöperatie die betaalbaar en goed wonen aanbiedt in samenwerking met huurders, gemeente en partners. Door de vooruitstrevende innovatieve organisatiestructuur heeft Bo-Ex voor een narrowcasting oplossing gekozen. 

DPM Signage heeft voor hen een plan opgezet wat bestaat uit een totaal oplossing waarin we de installatie en montage van 4 beeldschermen hebben verwezenlijkt. Hierbij hebben ze ook de keuze gemaakt om huisstijl templates te laten ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast is er keuze uit 450+ standaard templates die gemakkelijk en snel te creëren zijn op ons gebruiksvriendelijke platform. 

Het doel van de schermen is om de interne communicatie op het hoofdkantoor te verbeteren. Door de beeldschermen te plaatsen op plekken waar veel personeel komt, hebben de schermen het meeste effect om de content zo goed mogelijk te communiceren.  

Meer informatie over de mogelijkheden van narrowcasting en hoe wij daarbij kunnen helpen. Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder!

Kennismaking?
Narrowcasting Bo-Ex
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten