Narrowcasting Vos Capelle in Sprang-Capelle

Specialist in narrowcasting

Effectief communiceren door middel van narrowcasting
Vos Capelle is leverancier voor openbaar groen en tuinbouw en zit gevestigd in Sprang-Capelle. Vos Capelle heeft onlangs gekozen voor onze nieuwe narrowcasting oplossingen. Namelijk narrowcasting combineren met camerabeelden en/of live televisie. Door deze nieuwe feature was het nog nooit zo makkelijk om live beelden te kunnen combineren met jouw narrowcasting systeem. Bijvoorbeeld de helft van het beeldscherm reserveren voor live beelden, en de andere helft reserveren voor narrowcasting (mededelingen, nieuws en dergelijke). In onze online editor kun je eenvoudig zelf bepalen welk deel je van het beeldscherm wilt reserveren voor live beelden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een demoaccount aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten:

  • Narrowcasting software
  • Narrowcasting hardware
  • Content
  • Montage en installattie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Het laatste nieuws

Check out the latest articles from our Blog

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten