Narrowcasting in
de gezondheidszorg

Dé specialist in Digital Signage

14 dagen gratis testen

Narrowcasting voor in de gezondheidszorg of zorginstellingen

Ben jij op zoek een narrowcasting systeem voor in de gezondheidszorg of een zorginstelling? Denk aan een dynamisch bewegwijzering, wachtkamer, bij de receptie of in de personeelsruimte? Onze web based software biedt dé oplossing! Naast gebruiksvriendelijke software helpen we ook graag met de juiste hardware (PPDS professionele beeldschermen), installatie en het maken van doelgerichte content. Narrowcasting kan aan diverse onderdelen bijdragen in de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan:

Bezoekers informeren
Bewegwijzering
Wachttijden gevoelsmatig reduceren
Informeren personeel

Effectief communiceren met bezoekers

Communiceren met bezoekers in de gezondheidszorg kan soms lastig zijn. Narrowcasting is effectief en kent een hoge attentiewaarde ten opzichte van traditionele printmedia. Onze oplossing biedt tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan:

Presenteer lokaal en regionaal nieuws
Presenteer het lokaal en regionaal weerbericht
Communiceer openingstijden en belangrijke mededelingen
Communiceer voorschriften en tips
Presenteer sfeervideo’s- en afbeeldingen
Logo van DPM signage blauwe knipoog

Web based software

Onze web based narrowcasting oplossing biedt de mogelijkheid om via iedere computer jouw Content Management Systeem te benaderen. Werk op afstand alle beeldschermen bij vanuit 1 of meerdere gebruikers.

Easy to use

Door onze gebruiksvriendelijke online editor is iedereen in staat een mooie presentatie te maken! Geen technische- of grafische kennis benodigd om met onze software te werken.

Gebruik onze templates

Wij hebben standaard templates voor jou klaar staan. Denk aan live nieuws, weerbericht, wachtverzachters en nog veel meer!

Energiezuinige hardware

Onze hardware is energiezuinig en kent een lange levensduur. Meer weten over onze hardware? Klik dan hier.

Narrowcasting_calamiteiten_template_Digital Pixel Marketing_DPM Software

Digital Signage draagt bij aan meer dan informatievoorziening

Het uiterste uit jouw narrowcasting halen? Daar doen wij graag aan mee door bijvoorbeeld het ontruimingssysteem te koppelen aan onze software. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook aan de veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers.

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is? En hoe narrowcasting kan bijdragen aan meer onderdelen dan alleen de informatievoorziening binnen jouw organisatie of in de gezondheidszorg? Plan dan een kennismaking met ons in.

Ik wil een kennismaking