Eenvoudig
communiceren in
de gezondheidszorg

De communicatie naar bezoekersen personeel optimaliseren

14 dagen gratis testen

Narrowcasting in de gezondheidszorg

De gezondheidszorg kent grote en kleine zorginstellingen, denk aan ziekenhuizen, maar ook tandartsen of zelfs dierenartsen. Voor zowel grote als kleine instellingen kan het lastig zijn om te communiceren met patiënten of bezoekers. Narrowcasting is een effectieve manier om deze specifieke doelgroepen te bereiken met gerichte informatie. In de gezondheidszorg kan dit variëren van het informeren van patiënten in de wachtkamer tot het communiceren van belangrijke updates aan het personeel.

Digital Signage draagt bij aan meer dan informatievoorziening

Het uiterste uit jouw narrowcasting halen? Koppel dan bijvoorbeeld het ontruimingssysteem aan onze software. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook aan de veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers.

Informatiescherm gezondheidszorg

Voordelen van narrowcasting in de gezondheidszorg

  • Het voorzien van relevante informatie en entertainment in de wachtkamers voor bezoekers en patiënten. Dit verzacht wachttijden, maar verhoogd wel het comfort.
  • Snel en efficiënt belangrijke mededelingen verspreiden onder personeel binnen zorginstellingen. Dit kan variëren van roosterwijzigingen tot noodoproepen of andere relevante informatie.
  • Real-time informatie delen om in cruciale situaties snel te kunnen handelen, zoals in noodsituaties of belangrijke mededelingen.

Toepassingen narrowcasting in de gezondheidszorg

  • De schermen in de wachtkamers voorzien van mededelingen of entertainment templates. Deze toepassing biedt de mogelijkheid om patiënten en bezoekers extra te informeren terwijl ze wachten.
  • Het voorzien van kantines in zorginstellingen met digitale menuborden. Hier kan het gehele menu op worden getoond, of speciale aanbiedingen, extra voedselinformatie etc.
  • Voor medewerkers in het mogelijk om de aanwezigheid te communiceren door middel van een digitaal aanwezigheidsbord.

Wat doet DPM Signage nog meer?

Software

Wij bieden onze eigen software die zorgt voor een gebruiksvriendelijke en professionele narrowcasting presentatie. De software is webbased, is visueel en geavanceerd ingesteld zodat geen technische of grafische kennis nodig is. De mogelijkheid is er om van 1 tot +100 beeldschermen aan te sturen en er is keuze uit 500+ generieke templates.

Hardware, montage en installatie

Naast dat we onze eigen software leveren, zorgen we voor het hele plaatje. Dit doen we door ook hardware aan te bieden met de mogelijkheid dat wij de installatie en montage op locatie uitvoeren. Wij maken gebruik van professionele en kwalitatief hoogwaardige beeldschermen van bekende partners.

Content

Met de 500+ generieke templates heb je de mogelijkheid om je eigen content te maken, maar ons team staat ook voor jou klaar om content te ontwerpen en ontwikkelen in jouw stijl. Zo wordt de boodschap naar een hoger niveau getild en goed overgebracht en gedeeld op de beeldschermen.

Gratis E-book | Wat is narrowcasting

Meer weten over narrowcasting en hoe het ingezet kan worden? Download dan ons gratis e-book.

Wij automatiseren & koppelen bestaande informatiestromen

Social Media

Nieuwsberichten op social media delen op de narrowcasting schermen? Dat kan eenvoudig door een eigen social media RSS feed toe te voegen in de templates. De berichten worden dan automatisch opgehaald en getoond.

Poll module

Medewerkers en bezoekers naar hun mening vragen of meer informatie bieden? Dit kan door het gebruik van de poll module. Maak vragen en antwoorden, koppel dit in een template en toon het op de beeldschermen. Antwoorden kunnen gegeven worden via een touchscreen of QR-code.

API koppelingen

Beschikt jouw winkel over systemen met een API en wil jij informatie uit andere systemen geautomatiseerd presenteren op informatieschermen? Wij koppelen bestaande systemen aan onze narrowcasting oplossing!

Zo kan jouw presentatie eruit zien

Benieuwd hoe jouw narrowcasting beeldschermen in een zorginstelling eruit kunnen zien? Onze templates zorgen ervoor dat content op jouw narrowcasting beeldscherm altijd professioneel ogen. Al onze huisstijl templates en generieke narrowcasting templates zijn altijd geanimeerd en zorgt voor de nodige attentiewaarde!

Benieuwd naar een aantal voorbeelden ?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?