narrowcasting oplossing in jouw wachtkamer

Specialist in narrowcasting

Op zoek naar dé wachtverzachter voor in jouw wachtkamer?

Laat ons adviseren! Onze wachtkamer TV oplossing biedt tal van mogelijkheden om bezoekers en gasten te vermaken tijdens het wachten. Narrowcasting kan er namelijk voor zorgen dat gevoelsmatig wachttijden verzacht worden. Heb jij nog geen beeldscherm in je wachtkamer? Dan zal je het vast herkennen: bezoekers die op hun telefoon zitten te kijken en/of tijdschriften zitten te lezen. Ze scrollen over hun Facebook tijdlijn heen om te tijd te verzachten. Dit is toch een gemiste kans? Waarom laat je narrowcasting geen invulling hieraan geven, je creëert je eigen tv kanaal en voorziet bezoekers van relevante en boeiende informatie.

Lokaal en regionaal weerbericht
Lokaal en regionaal nieuws
Video’s
Sfeerbeelden
Mededelingen
Wacht indicatie
Informeer over behandelingen
Aankomende activiteiten onder de aandacht brengen

Neem afscheid van traditionele printmedia door de inzet van narrowcasting

Vervang tijdschriften, posters en andere printmedia door een beeldscherm! Een beeldscherm in een wachtkamer is: dynamisch, actueel, informatief en draagt bij aan de uitstraling. Daarnaast kent narrowcasting een aanzienlijk hogere attentiewaarde dan printmedia. Jij wilt toch ook effectief kunnen communiceren met bezoekers?

Kies jij ook voor:
Gebruiksvriendelijke software
Professionele oplossing
Betaalbare oplossing
Ik wil wachtkamer tv

Effectief bezoekers informeren

Narrowcasting kent een hoge attentiewaarde waardoor je effectief kunt communiceren met bezoekers. Denk aan openingstijden, nieuws, mededelingen en nog veel meer!

Web based

Werk jouw beeldschermen op afstand bij. Je kunt beeldschermen eenvoudig en snel op afstand beheren.

Standaard content

Wij bieden standaard content waardoor jouw beeldschermen altijd gevuld zal zijn met up-to-date beelden.

Maak gebruik van onze narrowcasting templates

Naast onze gebruiksvriendelijke online editor bieden wij standaard onze templates ter beschikking. Deze templates worden constant door ontwikkeld en breiden zich constant uit! Door het gebruik van deze templates is het systeem altijd up-to-date en voorzien van realtime informatie! Deze templates vernieuwen zichzelf waardoor jij, als gebruikers, niks hoeft te doen. Naast deze standaard templates bouwen wij regelmatig templates op maat. Denk aan koppelingen met ERP-systemen, POS-systemen, websites en nog veel meer!

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Digital Pixel Marketing is een totaalleverancier als het gaat om narrowcasting oplossingen. Zo verzorgen wij voor onze klanten narrowcasting software, professionele hardware, content creatie, montage en installatie.

Naast onze narrowcasting oplossingen helpen wij je ook graag aan een website, online vraagstukken, video content en nog veel meer! Bekijk hier wat wij nog meer kunnen.

Is jouw wachtkamer toe aan narrowcasting? Wij helpen je er graag bij! Neem contact met ons op.

Ik wil dit

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?