Wil jij opvallen?

Specialist in Digital Signage

Op zoek naar Attentiewaarde?

Op zoek naar een videowall? Wij bieden de perfecte oplossing! Door de juiste combinatie hard- en software, beschik je over de perfecte videowall. Onze oplossing bestaat uit Philips hardware in combinatie met onze web based software. Hierdoor kun je snel en vanuit elke locatie de videowall voorzien van nieuwe, up-to-date content. Naast het leveren van de hard- en software komen wij de videowall op locatie monteren, installeren en uitgebreid testen. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

videowall - narrowcasting - het Rijk van Nunspeet

Wat levert een Videowall op?

Hoge attentiewaarde
Effectief communiceren
Uitstraling en imago verhogend

Een videowall trekt veel aandacht, zeker in vergelijking met traditionele printmedia. Daarnaast kan een videowall zo groot gemaakt worden als je zelf wilt. Je zit dus niet vast aan bepaalde inch maten, maar jij bepaald hoe groot het beeldscherm moet zijn.

Web based software

Met onze software kun jij snel en eenvoudig 1 of meerdere videowalls aansturen en voorzien van nieuwe content. Meer weten over onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software? Klik hier.

Professionele hardware

De juiste hardware vormt naast content en software de basis voor succes. Wij werken uitsluitend met professionele hardware waardoor jij verzekerd bent van kwaliteit. Wil jij meer weten over onze narrowcasting hardware? Klik dan hier.

Montage & Installatie

Wij zijn totaalleverancier van narrowcasting oplossingen, zo komen wij de videowall bij jou op locatie monteren en installeren. Meer weten over onze werkwijze? Wij komen graag kennismaken, klik hier.

Meer informatie over de mogelijkheden van een videowall?

Meer informatie over de mogelijkheden? Vul hieronder je gegevens in om vrijblijvend advies te ontvangen.

    captcha