Digitaal aanwezigheidsbord

Digitaal aanwezigheidsbord

Inzichtelijk hebben wie er aanwezig of afwezig is? Een digitaal aanwezigheidsbord kan hierbij helpen. Het aanwezigheidsbord is eenvoudig aan te sturen via een portaal waarop medewerkers met één klik op de knop af- en aanwezig gemeld kunnen worden.

Ons digitaal aanwezigheidsbord kan gecombineerd worden met onze narrowcasting software of apart afgenomen worden. Door onze ruime kennis in digital signage bieden wij een oplossing met de juiste software tools in combinatie met de juiste hardware. Daarnaast blijven wij ons digitaal aanwezigheidsbord door ontwikkelen met nieuwe functies, stijlen en bieden we de mogelijkheid het digitaal aanwezigheidsbord in jouw eigen huisstijl op te leveren. Ons digitaal aanwezigheidsbord is ontwikkeld voor:

Kantoren
Productiebedrijven
Onderwijsinstellingen
Overheidsinstellingen

Aanwezig (groen)

Iemand is aanwezig in het pand

Tijdelijk afwezig (oranje)

Iemand is tijdelijke afwezig maar komt terug naar kantoor. Denk aan pauzes of andere activiteiten kort buiten de deur.

Afwezig

Iemand is afwezig. Deze persoon is vandaag niet op kantoor of is naar huis.

Aan- of afwezig melden met een touchscreen

Naast het aanwezigheidsportaal is het ook mogelijk om personeel zelf te laten aan- of afmelden middels een touchscreen. Dit touchscreen kan bij de entree gepositioneerd worden waarop medewerkers bij binnenkomst of wanneer zij het pand verlaten zichzelf op aan- of afwezig zetten.

Combineer het aanwezigheidsbord met onze narrowcasting templates

Naast de digitale aanwezigheidstool, ontvang je toegang tot onze narrowcasting software. In onze software kun je naast de aanwezigheid van personeel ook andere onderwerpen publiceren, denk aan:

Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker waardoor er op een herkenbare wijze gecommuniceerd kan worden met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist