Narrowcasting
integraties

Via onze software is het mogelijk
om diverse integraties te koppelen

14 dagen gratis testen

Integraties en koppelingen.

Wist je dat de narrowcasting software van DPM Signage beschikt over tientallen koppelingen en integraties? We hebben al onze koppelingen hieronder uitgelicht. Mis je toch een integratie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze Microsoft koppelingen

Microsoft biedt tal van populaire producten die vaak door bedrijven worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat onze eindgebruikers niet meerdere systemen data moeten invoeren, hebben wij diverse koppelingen opgezet. Denk aan onze SharePoint koppeling om Intranet berichten geautomatiseerd te vertonen op beeldschermen.

Uitproberen

SharePoint Intranet

Maak een koppeling met jouw SharePoint omgeving en vertoon automatisch intranet berichten op jouw narrowcasting beeldschermen. Deze SharePoint koppeling kan eenvoudig worden opgezet binnen onze modules waarbij je op subsite niveau berichten op jouw narrowcasting systeem kunt vertonen.

Power BI rapporten & dashboards

Koppel Power BI aan jouw beeldscherm en vertoon belangrijke rapporten of dashboards. Na het opzetten van de koppeling kun je eenvoudig rapporten en dashboard publiceren op beeldschermen.

Outlook e-mail

Met onze Outlook e-mail koppeling kun jij mailboxen vertonen op beeldschermen. Denk aan support en/of finance mailboxen. In een overzicht zien of er nieuwe e-mails zijn binnengekomen met daarbij de optie om de titel en omschrijving van de e-mail te vertonen.

Outlook kalender

Onze Outlook kalender koppeling met het mogelijk om persoonlijke of groep agenda’s te presenteren op beeldschermen. Denk aan een eigen agenda, een activiteiten agenda of vergaderruimtes. Onze koppeling met Outlook met het mogelijk eenvoudig een overzicht te creëren van beschikbare vergaderruimtes.

MS Teams

Koppeling Teams statussen aan onze aanwezigheidsmodule om de aanwezigheid en Teams statussen in te kunnen zien via narrowcasting schermen.

SharePoint bestanden

Bestanden snel uit SharePoint gebruiken binnen de narrowcasting? Onze software biedt een koppeling met SharePoint om specifieke mappen of omgevingen binnen SharePoint te koppelen. Hierdoor kun je snel door jouw bestanden bladeren om in te zetten binnen jouw narrowcasting presentatie.

Bekijk onze Google koppelingen

DPM Signage biedt de mogelijkheid om meerdere producten van Google te koppelingen aan onze narrowcasting oplossing. Op dit moment zijn dit Google Calendar en Google Analytics. Uiteraard worden koppelingen verder uitgebreid en vullen wij deze lijst snel aan met andere Google producten.

Uitproberen

Google kalender

Met Google Kalender kun je eenvoudig agenda’s vanuit Google koppelingen. Deze koppeling wordt vaak ingezet om gedeelde agenda’s te vertonen op de narrowcasting, jaar kalenders en vergaderruimtes van uit Google. Daarbij kun je deze Google kalender koppeling ook gebruiken om jouw werklocaties automatisch te vertonen op een aanwezigheidsbord.

Google Analytics

Google Analytics vertonen op jouw narrowcasting schermen? Geen probleem! Met onze koppeling integreer je eenvoudig Google Analytics en publiceer je eenvoudig Google Analytics gegevens op narrowcasting.

Bekijk onze Social media koppelingen

Jouw social media kanalen publiceren op de narrowcasting? Met onze koppelingen is het mogelijk om berichten vanuit onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram te vertonen op de narrowcasting.

Uitproberen

LinkedIn

Koppel jouw LinkedIn account aan onze koppeling en presenteer automatisch berichten en posts van jouw bedrijfsaccount op narrowcasting schermen.

Facebook

Met onze Facebook koppeling kun je eenvoudig posts vanuit jouw tijdlijn presenteren op narrowcasting beeldschermen.

Instagram

Presenteer jouw Instagram posts eenvoudig op jouw schermen. Dit kunnen eigen berichten zijn, berichten van andere accounts of posts op basis van specifieke hashtags.

Bekijk onze Actualiteiten koppelingen

Presenteer eenvoudig actualiteiten op jouw narrowcasting systeem met onze kant-en-klare integraties. Maak gebruik van onze templates (widgets) en publiceer eenvoudig weersvoorspellingen, file-informatie, bustijden en nog veel meer!

Uitproberen

Weersvoorspellingen

Met een keuze uit meer dan 10 templates kun jij zonder technisch en/of grafische kennis eenvoudig een mooie weersvoorspelling op beeldschermen publiceren. Onze templates kunnen alle plekken ter wereld ophalen en jouw voorzien van de juiste weersvoorspellingen.

Nieuwsberichten

Onze narrowcasting oplossing biedt tal van nieuwsbronnen aan. Denk hierbij aan koppelingen met RTL Nieuws, Nu.nl, Voetbalprimeur en nog veel meer. Het bijzondere aan onze koppelingen is dat jij je geen zorgen hoeft te maken over auteursrechten. Wij hebben namelijk afspraken met onze nieuws leveranciers waardoor jij zonder zorgen onze templates kunt gebruiken op jouw beeldschermen.

File informatie

Toon verkeersinformatie op narrowcasting met onze TomTom-koppeling en Infoplaza koppeling. Haal file-informatie van Nederland of andere plekken in de wereld op om te publiceren binnen jouw narrowcasting omgeving.

OV tijden

Onze koppeling met de NS en Infoplaza (MoopMoop) maken het mogelijk om de vertrektijden van openbaar-vervoer eenvoudig te presenteren binnen jouw narrowcasting. Haal trein, bus, tram en metro vertrektijden en vertragingen eenvoudig op met onze OV-templates.

Bekijk onze Onderwijs koppelingen

De behoefte binnen het onderwijs groeit enorm als het gaat om automatiseren. DPM Signage helpt scholen bij het digitaliseren middels koppelingen. Voornamelijk koppeling om roosterinformatie weer te geven. Op dit moment hebben wij de onderstaande koppelingen op de plank liggen.

Uitproberen

Zermelo

Zermelo is veel gebruikt roosterpakket binnen het onderwijs. DPM Signage heeft een uitgebreide koppeling met Zermelo. Zo kunnen wij dagrooster, roosters, absentie en mededelingen uit Zermelo halen en automatisch op alle beeldschermen vertonen.

WebUntis

DPM Signage biedt een koppeling met zowel WebUnits als Units. Dit kan rechtstreeks op de API gekoppeld worden om automatisch mutaties door te voeren of via een export knop binnen onze Onderwijs module.

Xedule

Toon automatisch dagroosters met onze Xedule koppeling. Deze koppeling kan eenvoudig middels een API worden opgezet.

Bekijk onze Plannings software koppelingen

Bij DPM Signage proberen we zoveel mogelijk data uit bestaande informatiestromen te koppelen. Dit om een narrowcasting onderhoudsvrij te krijgen. Diverse organisaties maken gebruik planningstool, bijvoorbeeld om groepen te reserveren, planningen op te stellen voor shows en andere activiteiten. Om deze informatie automatisch op beeldschermen weer te geven, hebben wij met diverse pakketten koppelingen opgezet. Maak jij gebruik van een ander pakket? Geen punt! Neem contact met ons op om te checken of wij jouw pakket ook kunnen integreren.

Uitproberen

Yesplan

Yesplan is een totaaloplossing om in te zetten voor event planning, personeelsplanning et cetera. DPM Signage beschikt over een koppeling met Yesplan om automatisch activiteiten te presenteren op beeldscherm. Denk hierbij aan programma voor vandaag of promoot aankomende activiteiten.

Smart Event Manager (SEM)

SEM is een oplossing voor evenementenbeheer en voorziet in procesondersteuning. DPM Signage heeft een koppeling met reserveringen en events uit SEM opgezet om automatisch bezoekers welkom te heten en te voorzien van bewegwijzering. SEM in combinatie met narrowcasting zorgt voor meer betrokkenheid en verbetert de informatievoorziening op jouw locatie.

Custom XML feed

Wil jij informatie automatisch vanuit jouw website koppelingen? Geen probleem! In onze oplossing kun je XML-feeds koppelingen om de informatie vanuit jouw website, of andere omgeving, automatisch weer te geven op jouw narrowcasting systeem.

Bekijk onze Makelaar software koppelingen

Bekijk onze koppel mogelijkheden met bekende softwarepakketten voor makelaars, zoals Realworks, Max-Immo en Skarabee. Onze koppelingen maken het mogelijk om automatisch woningaanbod te presenteren op beeldschermen.

Uitproberen

Realworks

Door Realworks te koppelen aan ons narrowcasting-systeem, kun je automatisch jouw meest recente vastgoedaanbod op aantrekkelijke digitale displays tonen. Dit verhoogt de zichtbaarheid van jouw aanbod direct op locaties met hoge bezoekersstromen zoals jouw kantoor of winkelcentra. De naadloze integratie zorgt voor een altijd up-to-date en dynamische presentatie van jouw panden, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en het vergroten van klantinteractie.

Max-Immo

De koppeling tussen Max-Immo en ons narrowcasting-platform maakt het mogelijk om jouw vastgoedlijsten efficiënt te presenteren op verschillende strategische locaties. Door de interactieve mogelijkheden van narrowcasting kun je potentiële kopers aantrekken met real-time updates en uitgelichte eigenschappen. Dit niet alleen verhoogt de klantbetrokkenheid, maar biedt ook een innovatieve manier om snel en effectief informatie over te brengen, wat essentieel is in de snel bewegende vastgoedmarkt.

Skarabee

Integratie van Skarabee met ons narrowcasting-systeem stelt jouw makelaardij in staat om opvallende visuele content te creëren die de aandacht van voorbijgangers vangt. Door gebruik te maken van geavanceerde filtering en selectie, worden alleen jouw topaanbiedingen getoond, wat de kans vergroot op snelle verkoop. Bovendien zorgt de real-time synchronisatie ervoor dat jouw aanbod altijd actueel is, wat vertrouwen wekt bij jouw klanten.

Benieuwd naar een aantal voorbeelden ?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?