Beeldschermcommunicatie in de Retail.

Specialist in narrowcasting

Narrowcasting voor in de Retail

Actief in de retail en op zoek naar narrowcasting? Wij helpen je graag verder! DPM Signage is gespecialiseerd in het leveren van narrowcasting oplossingen en is dan ook totaalleverancier. Narrowcasting, of terwijl beeldscherm communicatie kan erg veel betekenen voor een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de informatie voorziening, entertainment, uitstraling en het imago.

Je zult het vast merken, narrowcasting is in steeds meer zaken zichtbaar. De reden hiervoor is simpel, narrowcasting is namelijk: opvallend, informatief, actueel en betaalbaar. Door de inzet van narrowcasting verhoog je niet alleen het imago en de uitstraling, maar reduceer je ook nog eens het gebruik van printmedia. Printmedia kan namelijk vervangen worden door dynamische beeldschermen in jouw onderneming. Narrowcasting kent een aanzienlijk hogere attentiewaarde dan traditioneel printmedia waardoor acties en aanbiedingen extra onder de aandacht worden gebracht bij jouw klanten!

Afbeelding van de mascotte van DPM Signage in het geel

Gebruiksvriendelijke software

Zelf jouw schermen bijwerken, zonder enige technisch- en of grafische kennis! Onze web based software maakt het mogelijk.

1 tot +100 schermen

Stuur eenvoudig 1 tot meer dan 100 schermen aan over meerdere locaties vanuit 1 cms!

Service

Wij leveren standaard templates aan in jouw eigen huisstijl! Daarnaast stellen wij al onze standaard templates aan je beschikbaar.

Wat kun je met Narrowcasting

Bewustmaken van bezoekers en personeel
Traditionele printmedia reduceren
Bezoekers informeren
Omzet stimuleren
Wachttijden gevoelsmatig reduceren
Wachtrij management door middel van een nummer-volg-systeem

Benieuwd hoe dit werkt? Onze gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat jij 1 of +100 beeldschermen eenvoudig en snel kan voorzien van up-to-date content.

Onze software

Meer informatie over onze oplossing?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.