Attentiewaarde
verhogen in de retail
door narrowcasting

Snel en gemakkelijk de zichtbaarheid vergroten naar bezoekers

14 dagen gratis testen

Beeldschermcommunicatie in de retail

Narrowcasting in de retail, beter bekend als digitale schermen in winkels om specifieke en gerichte inhoud weer te geven aan klanten. Narrowcasting streeft ernaar om relevante informatie te leveren aan een specifieke doelgroep op een bepaalde locatie en tijd. Denk bijvoorbeeld aan informatie voorzieningen en entertainment.

Narrowcasting valt op!

Narrowcasting is in steeds meer winkels en zaken zichtbaar. De reden hiervoor is simpel, narrowcasting is namelijk: opvallend, informatief en actueel. Door de inzet van narrowcasting verhoog je niet alleen het image en de uitstraling, maar reduceer je ook nog eens het gebruik van printmedia. Printmedia kan namelijk vervangen worden door dynamische beeldschermen in jouw winkel. Narrowcasting kent een aanzienlijk hogere attentiewaarde, waardoor acties en aanbiedingen extra onder de aandacht worden gebracht bij jouw klanten!

Narrowcasting retail

Voordelen van communiceren met narrowcasting

  • Dynamische inhoud creëren en tonen op de schermen. Deze inhoud is up to dat en kan worden aangepast op basis van factoren. Denk dan aan tijdstip, weer of demografische gegevens.
  • Wanneer gerichte acties worden opgesteld kan de aankoop van specifieke producten gestimuleerd worden waardoor de omzet stijgt.
  • Interactieve inhoud en boeiende visuals kunnen de winkelervaring verbeteren, waardoor de klantbetrokkenheid verhoogd.

Toepassingen narrowcasting voor de retail

  • Communiceren met voorbijgangers buiten openingstijden door etalage schermen
  • Productpromoties en reclames bij bijvoorbeeld de kassa
  • Bewegwijzering om klanten te navigeren door de winkel
  • Interactieve ervaringen zoals productdemonstratie of aanbieden van een quiz en enquêtes.
  • Wachttijden gevoelsmatig reduceren
  • Wachtrij management door middel van een nummervolgsysteem

Wat doet DPM Signage nog meer?

Software

Wij bieden onze eigen software die zorgt voor een gebruiksvriendelijke en professionele narrowcasting presentatie. De software is webbased, is visueel en geavanceerd ingesteld zodat geen technische of grafische kennis nodig is. De mogelijkheid is er om van 1 tot +100 beeldschermen aan te sturen en er is keuze uit 500+ generieke templates.

Hardware, montage en installatie

Naast dat we onze eigen software leveren, zorgen we voor het hele plaatje. Dit doen we door ook hardware aan te bieden met de mogelijkheid dat wij de installatie en montage op locatie uitvoeren. Wij maken gebruik van professionele en kwalitatief hoogwaardige beeldschermen van bekende partners.

Content

Met de 500+ generieke templates heb je de mogelijkheid om je eigen content te maken, maar ons team staat ook voor jou klaar om content te ontwerpen en ontwikkelen in jouw stijl. Zo wordt de boodschap naar een hoger niveau getild en goed overgebracht en gedeeld op de beeldschermen.

Gratis E-book | ROI & ROO narrowcasting retail

De communicatie binnen jouw winkel verbeteren? Download dan ons gratis e-book.

Wij automatiseren & koppelen bestaande informatiestromen

Social Media

Nieuwsberichten op social media delen op de narrowcasting schermen? Dat kan eenvoudig door een eigen social media RSS feed toe te voegen in de templates. De berichten worden dan automatisch opgehaald en getoond.

Poll module

Medewerkers en bezoekers naar hun mening vragen of meer informatie bieden? Dit kan door het gebruik van de poll module. Maak vragen en antwoorden, koppel dit in een template en toon het op de beeldschermen. Antwoorden kunnen gegeven worden via een touchscreen of QR-code.

API koppelingen

Beschikt jouw winkel over systemen met een API en wil jij informatie uit andere systemen geautomatiseerd presenteren op informatieschermen? Wij koppelen bestaande systemen aan onze narrowcasting oplossing!

Zo kan jouw presentatie eruit zien

Benieuwd hoe jouw narrowcasting beeldschermen in winkels eruit kunnen zien? Onze templates zorgen ervoor dat content op jouw narrowcasting beeldscherm altijd professioneel ogen. Al onze huisstijl templates en generieke narrowcasting templates zijn altijd geanimeerd en zorgt voor de nodige attentiewaarde!

Benieuwd naar een aantal voorbeelden ?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?