Ontdek IKC Platanenlaan’s narrowcasting oplossing

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Interactieve communicatie met narrowcasting bij IKC Platanenlaan

IKC Platanenlaan is een Integraal Kind Centrum voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De school is gevestigd in Zevenaar. IKC Platanenlaan wil met de kinderopvang Zonnekinderen en basisscholen Lindenhage en Het Kofschip zorgen voor een veilige plek waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. IKC Platanenlaan is een samenwerking aangegaan met DPM Signage om narrowcasting in de basisscholen te verwezenlijken.

Wij als DPM hebben een totaal oplossing opgesteld voor software, hardware, installatie/ montage en templates. De oplossing biedt 5 beeldschermen met licenties tot de software en 3 templates in de huisstijl van IKC Platanenlaan. Met het gebruik van de narrowcasting en templates willen ze informatie sneller en makkelijker overbrengen naar de kinderen, maar ook voor de docenten.

Zo kunnen ze gebruik maken van de 450+ kant-en-klare templates die op ons platform te vinden zijn, maar ook van de huisstijl templates die zijn ontwikkeld. Ze delen bijvoorbeeld wie van de docenten aanwezig is op de basisscholen door middel van een digitaal aanwezigheidsbord, wie er jarig is of belangrijke mededelingen. Wilt u meer informatie over narrowcasting en de mogelijkheden? Wij informeren u graag!

Kennismaking?
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten