Digital Signage oplossing bij Het Rhedens

Dé specialist in narrowcasting voor het onderwijs

Narrowcasting binnen Scholengemeenschap Het Rhedens

Het Rhedens is een school voor voortgezet onderwijs in Dieren en Rozendaal met drie locaties: Het Rhedens Dieren, Het Rhedens Rozendaal en Het Rhedens De Tender. Op Het Rhedens Dieren kan de leerling mavo, vmbo basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg, havo en vwo volgen.

Digital Pixel Marketing heeft voor Het Rhedens de interne communicatie naar leerlingen en docenten geoptimaliseerd middels de inzet van narrowcasting. De oplossing bestaat uit 6 beeldschermen verdeeld over 3 locaties.

Narrowcasting oplossing onderwijs
Informatieborden onderwijs

Lokaal en centraal content publiceren

De narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing zorgt ervoor dat alle beeldschermen afzonderlijk van elkaar voorzien kunnen worden van informatie. Daarnaast zijn er op lokaal niveau (per locatie) accounts beschikbaar gesteld én kan er centraal content gepubliceerd worden op de beeldschermen.

De gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat snel, makkelijk en zonder technisch en/of grafische kennis content gecreëerd kan worden. Door de juiste digital signage software in combinatie met de juiste hardware, kan de oplossing gerealiseerd worden met enkel professionele beeldschermen. Dit betekent dat er geen externe mediaspelers of dergelijke zijn benodigd.

Het voordeel van deze beeldschermen:

Energie zuinig
Gaan automatisch aan/uit op gewenste tijdstippen en dagen
Geen externe mediaspelers benodigd

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?