Narrowcasting binnen het onderwijs, Kranenburg Praktijkonderwijs zet het in.

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Informatieschermen onderwijs

Leerlingen en medewerkers informeren met de inzet van beeldschermen

Kranenburg Praktijkonderwijs heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. Kranenburg Praktijkonderwijs is onderdeel van Stichting PCOU/Willibrord. DPM Signage voorziet meerdere locaties, verspreid over de provincie Utrecht van narrowcasting oplossingen.

Kranenburg Praktijkonderwijs beschikt nu over meerdere beeldschermen waarmee leerlingen en medewerkers geïnformeerd kunnen worden. Hierbij worden roosterwijzigingen, belangrijke mededelingen en aankondigingen gecombineerd met nieuws, het weerbericht en andere actualiteiten weergegeven.

De software van DPM Signage zorgt ervoor dat de beheerder van het narrowcasting systeem niet hoeft te beschikken over technisch en/of grafische kennis. DPM Signage zet standaard templates in huisstijl klaar. Deze templates worden op basis van de wensen, behoeftes en de huisstijl op maat ontwikkeld.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten