Dynamische informatieschermen bij Prise d’eau Golf

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Twee narrowcasting schermen bij de balie van Prise Deau Golf

Slimme narrowcasting software voor Golfclubs

Prise d’Eau is de mooiste golfbaan van Tilburg en verre omstreken. En ook de grootste, want 27 holes én een PAR3 baan, dat vind je niet overal. Op de grote driving range kun je vanaf twee kanten afslaan en bij het overdekte gedeelte kun je interactief oefenen met Toptracer. Er zijn veel oefenfaciliteiten om alle onderdelen van het golfen onder de knie te krijgen.

Prise d’Eau heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. De keuze is gebaseerd op een professionele uitstraling van de software op de beeldschermen, gebruiksvriendelijkheid van het systeem en dynamisch content vanuit de website.

De oplossing bestaat uit 2 beeldschermen welke apart van elkaar voorzien kunnen worden van informatie. Naast de statische templates in huisstijl heeft DPM Signage een koppeling met de website gerealiseerd. Hierdoor wordt automatisch de baanstatus uitgelezen en altijd up-to-date weergegeven op de narrowcasting beeldschermen.

Meer weten over onze narrowcasting oplossing voor op een golfclub? Wij adviseren je graag.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten