Camping Klein Paradijs start met narrowcasting.

Specialist in narrowcasting & kabelkrant

Camping Klein Paradijs kiest voor beeldschermcommunicatie in de receptie en digitaliseert de kabelkrant!

Camping Klein Paradijs, een gezellige familie camping in Chaam is gestart met de inzet van narrowcasting. Het beeldscherm in de receptie zorgt ervoor dat bezoekers altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en mededelingen. Dit is niet alleen effectiever, maar ziet er ook een stuk netter uit. Er hoeft namelijk geen papier meer gebruikt te worden in de receptie, want dit kan vanaf nu allemaal digitaal!

Naast het beeldscherm in de receptie heeft Digital Pixel Marketing de kabelkrant gedigitaliseerd. Voorheen maakte Camping Klein Paradijs gebruik van PowerPoint.

Door de digitalisering kan het beeldschermen in de receptie en  de kabelkrant op afstand voorzien worden van nieuwe content! Wil jij meer weten over onze narrowcasting software? Klik dan hier.

De mogelijkheden voor jouw camping? Bekijk deze pagina eens: narrowcasting-camping, of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten:

  • Narrowcasting software
  • Narrowcasting hardware
  • Content
  • Montage en installattie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?