Digitale menuborden bij Spoorpark Kiosk in Tilburg

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Digitale menuborden in een kiosk

Meerdere locaties aansturen vanuit één centraal systeem

Op de plek van het voormalige Van Gend & Loos terrein in de Tilburgse Spoorzone is een park ontwikkeld: Het Spoorpark, het grootste burgerinitiatief van de Benelux.

Op Het Spoorpark in Tilburg zit Spoorpark Kiosk gevestigd, een kiosk centraal gelegen voor het afhalen van eten en drinken. Spoorpark Kiosk heeft gekozen voor DPM Signage en heeft onlangs digitale menuborden laten installeren.

De oplossing bestaat uit 4 Philips Professionele displays die worden aangestuurd van 1 centrale mediaspeler. Dit biedt de mogelijkheid om alle 4 de beeldschermen los van elkaar aan te sturen of als 1 langwerpig beeldscherm voor video/foto promoties.

Menuborden vanuit je Smartphone besturen

Het aansturen van digitale menuborden moet zo makkelijk mogelijk worden gemaakt voor eindgebruikers. Het voordeel van digitale menuborden ten opzichte van traditionele printmedia is natuurlijk het tonen van dynamische content, de combinatie tussen promotie en menuborden en een hogere attentiewaarde.

DPM Signage biedt de mogelijk om eenvoudig, vanuit je smartphone, het digitale menubord aan te sturen. Denk daarbij aan het aanpassen van producten en prijzen of nieuwe promoties toevoegen publiceren/inplannen.

Door de inzet van onze narrowcasting software is het aansturen van digitale menuborden eenvoudig, gebruikersvriendelijk en dermate simpel dat zonder uitgebreide training iedereen ermee kan werken.

Meer informatie over digitale menuborden? Wij adviseren je graag.

Kennismaking?
Digitale menuborden in een kiosk
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?