Effectief én doelgericht communiceren in de horeca

Dé specialist in het Digital Signage

De Carrousel Tilburg - Narrowcasting - Horeca - Digital Pixel Marketing

Digital Signage bij De Carrousel in Tilburg

In het hartje van Tilburg, grenzend aan de Oude Markt, is het ronde glazen gebouw al jaren een begrip. Sinds 2005 zwaait familie Willemse de scepter over de Carrousel.

De Carrousel zet narrowcasting in om effectief en doelgericht te communiceren met gasten. Het inzetten van een beeldscherm binnen de horeca, biedt namelijk diverse mogelijkheden. Zo communiceert De Carrousel in Tilburg heerlijke gerechten, afgestemd op het moment van  de dag, specifieke aanbiedingen en algemene informatie. Door de inzet van onze narrowcasting software in combinatie met de juiste hardware, wordt relevantie tijdsgebonden content vertoond op de beeldschermen.

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen, hebben wij De Carrousel in Tilburg voorzien van software, een professioneel beeldscherm én een op maat gemaakte frame.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?