Narrowcasting GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Specialist in narrowcasting

Hotel
Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, een prachtig hotel op nog geen steenworp afstand van de Efteling hebben wij onlangs mogen voorzien van onze narrowcasting oplossing. Zo hebben wij de lobby voorzien van een informatief beeldscherm waar nieuws, mededelingen en informatie op wordt gepresenteerd. Naast dit informatiescherm is een touchscreen scherm gemonteerd waar op gasten de omgeving eenvoudig én snel op kunnen verkennen. Daarnaast biedt het touchscreen scherm de mogelijkheid om in te checken voor het hotel.

Vergaderen
Vergaderen in het GuestHouse Hotel? Met een 65 inch Philips beeldscherm en een Clickshare systeem is dat geen enkel probleem! De combinatie van een professioneel display en de juiste vergaderapparatuur zorgt ervoor dat elke vergadering en/of presentatie prettig en vlekkeloos verloopt.

Eten
Naast het hotel is GuestHouse Kitchen voorzien van 2 Philips beeldschermen die verticaal zijn gemonteerd. Door de omlijsting worden de beeldschermen opgenomen in het interieur van de zaak. Op deze beeldschermen worden gasten geïnspireerd en geïnformeerd.

Digital Pixel Marketing
Onze rol? Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in narrowcasting oplossingen. Dit betekent dat wij onze klanten van A tot Z ontzorgen en voorzien van professionele narrowcasting. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Het laatste nieuws

Check out the latest articles from our Blog

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?