Effectief communiceren met studenten & docenten

Specialist in beeldschermcommunicatie

Communiceer effectief met leerlingen en personeel

Ben jij op zoek naar een effectief communicatiesysteem? Narrowcasting is effectief, doelgericht en tijdsgebonden. Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in het leveren van dergelijke beeldschermoplossingen.

Door beeldschermen op strategische plekken binnen een organisatie te plaatsen, kan er op een eenvoudige én effectieve wijze gecommuniceerd worden met bezoekers, leerlingen en personeel! Daarnaast zijn alle schermen vanuit één cms online te benaderen.

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Reduceer printmedia

Flexibel communiceren

Hoge attentiewaarde

Energie zuinige hardware

Leerlingen

Communiceren met leerlingen kan erg lastig zijn. Het is daarom van belang om content zo relevant en interessant mogelijk te houden. Door de inzet van een narrowcasting systeem kun je eenvoudig de juiste content op de juiste plek publiceren. Slimme koppelingen met bestaande systemen zorgen ervoor dat leerlingen informatie altijd en zonder onderhoud up-to-date is.

Informeer roosterwijzigingen
Informeer klasgebonden informatie
Communiceer mededelingen
Bewegwijzering
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weersverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en treinvertrektijden)

Personeel

Content voor docenten zal ongetwijfeld anders zijn dan voor leerlingen. Onze software biedt daarom de mogelijkheden alle schermen apart van elkaar aan te kunnen sturen vanuit één cms. Een greep uit de mogelijkheden:

Absentielijst communiceren
Informeer roosterwijzigingen
Communiceer mededelingen
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weersverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en treinvertrektijden)

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jou klaar staan! 

Kennismaking?

Kant-en-klare COVID-19 templates

Slimme tools voor het onderwijs

Wij bieden slimme tools voor het onderwijs om zo efficiënt mogelijk informatie te publiceren op jouw beeldschermen. Bijvoorbeeld door deze aanwezigheidstool waarmee eenvoudig personeel en docenten op aan- en afwezig gezet kunnen worden.

Dit heb ik nodig

Wij koppelen jouw rooster pakket met ons systeem

Maak je gebruik van een roosterpakket en wil jij de schermen geheel geautomatiseerd voorzien van de juiste content? Wij zetten de juiste koppeling voor jou op. Door deze koppeling worden alle roosterwijzigingen automatisch op de schermen gepubliceerd. Ideaal toch?

Gebruikersrollen

Onze narrowcasting software biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse gebruikersrollen aan te maken.

Meer dan informatievoorziening

Wij koppelen onze software graag aan andere systemen, bijvoorbeeld aan het brandalarm. Calamiteiten? Alle beeldschermen laten de dichtstbijzijnde nooduitgang zien met instructies. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook de veiligheid van leerlingen en docenten.

Templates in eigen huisstijl

Standaard in het pakket ontwikkelen wij templates in jullie eigen huisstijl. Hierdoor kan er altijd op een professionele en herkenbare manier gecommuniceerd worden op de beeldschermen.
Web based software - narrowcasting - digital signage - software

Altijd Up-to-date Content

Gebruik van onze software? Dan heb jij automatisch toegang tot onze bibliotheek met standaard templates. Deze templates worden 24/7 door ontwikkeld en aangevuld. Een greep uit onze standaard templates:

Treinvertrektijden op dichtstbijzijnde station
File- en verkeersinformatie
Live lokaal/regionaal nieuws
Buienradar & weersberichten
Koppeling eigen intranet

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?