Wij maken gebruik van
de nieuwste technologieën

Specialist in narrowcasting

14 dagen gratis testen

Digital Signage in de horeca toepassen met DPM Signage

Beeldschermcommunicatie in de horeca, het is bijna onmisbaar! De inzet van narrowcasting brengt meerdere voordelen met zich mee, denk aan de informatievoorziening naar gasten, aanbiedingen en assortiment onder de aandacht brengen en het verhogen van de uitstraling en het imago!

Enkele toepassingen

Verwelkom bezoekers
Breng aanbiedingen en acties onder de aandacht
Effectief communiceren met gasten
Creëer interactie met bezoekers
Inspelen op het moment van de dag
De juiste content op de juiste plek

Beeldschermcommunicatie in de Horeca toepassen?

Ben jij op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem? Wij helpen je graag! Narrowcasting, of terwijl beeldschermcommunicatie in jouw horeca gelegenheid, kan aan diverse onderdelen bijdragen. Of je nu een cafetaria, restaurant, hotel of café hebt! Denk bijvoorbeeld aan het informeren van bezoekers, omzet stimuleren, wachttijden verzachten of extra beleving creëren. Wij leggen je haarfijn uit hoe dat kan met narrowcasting!

Praktijk voorbeelden

Stimuleer omzet

Meer omzet, dat wil natuurlijke elke onderneming! Narrowcasting kan bijdragen het stimuleren van jouw omzet. Denk aan impulsaankopen, cross-selling & up-selling. Door de hoge attentiewaarde die narrowcasting kent, zullen jouw aanbiedingen en acties aanzienlijk beter overkomen bij je doelgroep! Wist je dat 75% een beeldscherm ergens opvalt?

Verzacht wachttijden

Wachttijden in de horeca kunnen voor bezoekers als erg negatief ervaren worden. Het is dan ook belangrijk bezoekers tijdens het wachten bezig te houden, om gevoelsmatig wachttijden te kunnen reduceren. Narrowcasting kan hier aan bijdragen! Naast jouw aanbiedingen en acties, biedt onze oplossing de mogelijkheid live nieuws, weerbericht en braintrainers te presenteren op jouw schermen. Narrowcasting kan de wachttijden gevoelsmatig tot wel 40% reduceren!

Meer beleving

In deze tijd draait alles om beleving! Wanneer bezoekers beleving ervaren, onthouden ze jou! Beeldschermcommunicatie kan door diverse toepassingen hier aan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan een videowall met spraakmakende content of interactie met bezoekers door onze touchscreen oplossing!

Efficiëntie

Narrowcasting kan tijd besparen en de efficiëntie verhogen! Denk bijvoorbeeld door een digitaal nummervolgsysteem, menuborden eenvoudig vanuit je pc bewerken. Of mededelingen communiceren op jouw beeldscherm! Onze software biedt de mogelijkheid al jouw schermen vanuit één cms te onderhouden. Nooit meer printmedia bestellen, ophangen, vergeten eraf te halen, verwijderen, maar alles digitaal waarbij het vanzelf verdwijnt wanneer jij dat wilt!

Met DPM software maak je eenvoudig een narrowcasting presentatie!

Web based software - narrowcasting - digital signage - software
Web based narrowcasting software
Gebruiksvriendelijk
24/7 ondersteuning
Toegang tot standaard templates

Meer weten over onze narrowcasting software? Klik hier.

Onze narrowcasting software

Benieuwd hoe onze narrowcasting software werkt?