Narrowcasting hardware

Op zoek naar professionele narrowcasting hardware?

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen, hebben wij een selectie van professionele hardware ter beschikking die wij graag aanbieden. Hardware die wij aanbieden, zijn 100% compatibel met onze software. Op zoek naar advies voor de juiste hardware? Neem dan contact met ons op. Onze hardware beschikt over de volgende key features:

Energiezuinig
Gaan automatisch aan/uit op gewenste dagen en tijdstippen
Voorzien van onze support software zodat wij altijd kunnen helpen
Alle onze hardware is speciaal ontwikkeld voor narrowcasting

Philips Signage solutions – Dé beste narrowcasting displays

Op zoek naar betrouwbare, professionele en kwalitatief goede displays? Dan bent u bij Philips aan het juiste adres. De D-line en P-line displays zijn voorzien van een geïntegreerde mediaspeler waardoor je direct aan de slag kunt! Deze displays zijn leverbaar vanaf 32 inch tot en met 65 inch. Deze hardware sluit naadloos aan op onze software. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Outdoor oplossingen

Op zoek naar outdoor hardware? Wij helpen je graag. In samenwerking met VEBO Digital Signage Solutions adviseren we je graag over de best passende oplossing.

Op zoek naar een professionele videowall?

Een videowall creëren met Philips displays? Dat is geen enkel probleem met de X- en L-line! De displays zijn speciaal ontwikkeld om videowalls mee te creëren. Deze displays zijn leverbaar vanaf 47 inch tot en met 55 inch. Meer weten over onze videowalls? Klik dan hier.

Videowall software

Op zoek naar interactie? middels touchscreens?

Ben jij op zoek naar interactie met personeel, bezoekers en/of klanten? Dan biedt de T-line van Philips uitkomst! Deze lijn van Philips omvat een 6 tal beeldschermen met functionaliteit.  Deze displays zijn leverbaar vanaf 10 inch tot en met 84 inch. Naast de Philips touchscreens leveren wij oplossingen van VEBO Digital Signage Solutions.

Betaalzuilen, in-check zuilen.. Wil jij digitaliseren?

Op zoek naar een in-check kiosk, betaal kiosk of een andere oplossing? Samen met VEBO Digital Signage Solutions verzorgen wij deze oplossingen van a tot z. Mogelijkheden zijn:

Barcode en QR-codelezer
A4-Printer
Betaalmodules
Maatwerk mogelijk

Touchscreen 2.0 Touch Folie van Displax

Van je bestaande schermen een touchscreen creëren of van je bestaande etalage een interactieve etalage maken? Deze oplossing van Displax biedt oplossing!

Deze oplossing biedt de mogelijkheid interactie te creëren met bezoekers, klanten en/of personeel vanuit jouw etalage. Communiceer ook buiten openingstijden met passanten en creëer interactie door deze touch folie.

Digitaal stoepbord – Traffic genereren

Op zoek naar een digitaal stoepbord? Wij helpen je graag! Met een digitaal stoepbord communiceer jij op een effectieve wijze met voorbijgangers. Presenteer acties, aanbiedingen en nog veel meer om voorbijgangers te triggeren.

Krachtig en betrouwbare mediaspelers

Op zoek naar krachtig en betrouwbare mediaspeler voor jouw narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag! Leverbaar met Android, Linux, Ubuntu en Windows. Key features van onze mediaspelers:

Full HD en 4K
PIP
Meerdere HDMI outputs
Gemaakt om langer per dag operationeel te zijn
Energiezuinig

Meer informatie?

Wil jij weten wat voor mediaspeler jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren de volgende merken