Narrowcasting hardware

Bij goede software
hoort de juiste
hardware

Ook daarvoor ben je bij DPM Signage
aan het juiste adres

Contact ons

Waarom heb je professionele
hardware
nodig?

Professionele hardware in tegenstelling tot gewone hardware zijn speciaal ontwikkeld om narrowcasting op te tonen. Professionele schermen kunnen 24/7 aan blijven, langdurig gebruikt worden en geven een betere kwaliteit. Professionele hardware schermen verrichten beter hun taak, maar bieden ook:

Automatisch aan/uit op gewenste dagen en tijden
Aanpasbaarheid van de helderheid
Gebruiksvriendelijk qua inrichten scherm
Support video
Hardware schermen

Welke hardware kunnen wij bieden?

Wij bieden diverse merken displays aan die betrouwbaar, professioneel en kwalitatief goed zijn. Waar ook onze software naadloos op werkt. De merken hardware zijn: Philips, Datapath, Qbic Technology, Pro DVX, Vogels en VEBO Digital Signage Solutions. Deze merken bieden beeldschermen, touchscreens, digitale stoepborden en meer. Beweeg over onderstaande afbeeldingen om meer informatie te krijgen over desbetreffende schermen. Of op zoek naar advies voor de juiste hardware? Neem dan contact met ons op.

Narrowcasting Leiden Bio Science park

De voordelen van de hardware

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen, hebben we een selectie van professionele hardware ter beschikking die we graag aanbieden. Hardware die we aanbieden, zijn 100% compatibel met onze software. Onze hardware beschikt over de volgende key features:

Energiezuinig
Voorzien van onze support software
Speciaal ontwikkeld voor narrowcasting
Over ons

Deze klanten werken met onze hardware

Veel gestelde vragen over narrowcasting hardware

Is de hardware energiezuinig?

We werken uitsluitend met fabrikanten van narrowcasting displays die duurzaamheid hoog in het vandaal hebben staan. Zo werken wij met onze vaste partners zoals Philips Professional Displays, welke toonaangevende hardware ontwikkeld, ook wel: Green Signage.

Bieden jullie ook buiten schermen aan?

Ja, we leveren ook outdoor displays. We werken hiervoor samen met fabrikanten die gespecialiseerd zijn in outdoor beeldschermen.

Wat voor hardware heb ik nodig?

Wanneer je start met narrowcasting heb je altijd een beeldscherm nodig. Ook wel een display of monitor genoemd. Let op: bij narrowcasting maken we geen gebruik van TV’s, welke zijn bestemd voor de consumenten markt. Waarom? Om de volgende redenen:

  • Professionele hardware is ontwikkeld om langer per dag operationeel te zijn;
  • Professionele hardware is voorzien van een ingebouwde mediaspeler. Je hebt hierdoor geen externe mediaspeler nodig;
  • Je kunt professionele hardware op afstand beheren, monitoren en aansturen;
  • Professionele hardware gaat automatisch aan/uit op gewenste dagen en tijdstippen.

Uiteraard kun je wel bestaande TV’s of beeldschermen hergebruiken, natuurlijk ondersteunen wij hergebruik van bestaande displays. In dat geval werken we met een externe mediaspeler. Deze zijn leverbaar met Android of Windows OS en worden met een HDMI-kabel verbonden aan het bestaande beeldscherm.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?