dashboard op beeldschermen

Het creëren van een KPI dashboard of andere maatwerk templates

Power BI presenteren op beeldschermen

We implementeren het steeds vaker, een Power BI koppeling binnen onze narrowcasting oplossing. Realtime stuurinformatie wordt steeds belangrijker binnen bedrijven. Zo ook om deze informatie altijd toegankelijk te hebben.

Bedrijven die Power BI gebruiken om dashboards en/of rapporten te creëren kunnen het rapport ook presenteren op een TV/beeldscherm. Echter loop je dan al snel tegen beperkingen aan. Denk aan het constant moeten inloggen, een rapport of dashboard publiek maken, het refreshen ervan… DPM Signage heeft op 3 diverse manieren een stabiele koppeling gerealiseerd met Power BI. DPM Signage beloofd:

Power BI presenteren op een beeldscherm zonder in te loggen
Een koppeling met Power BI optie zonder dure extra services vanuit Azure
Verder advies over de implementatie van een dergelijke koppeling
14 dagen gratis testen
Power BI koppeling narrowcasting
Dashboard ERP systeem narrowcasting

DPM Signage is totaalleverancier van narrowcasting oplossing. Naast software, hardware, installatie en montage bouwen onze programmeurs graag een dashboard op maat. Denk hierbij een koppelingen met een ERP-systeem, Intranet, XML feed of andere API. Onze dashboards voor op beeldschermen bestaan onder andere uit:

KPI dashboards vanuit bijvoorbeeld AFAS, SAP en andere ERP systemen
Dashboard voor productie omgeving
Koppeling met bestaand systeem om geautomatiseerd informatie te publiceren op beeldschermen
Koppeling met personeelssysteem voor geautomatiseerd boodschappen (denk aan verjaardagen, jubilea et cetera

ERP systeem koppelen aan uw narrowcasting

Een ERP Systeem dashboard creëren is vaak standaard niet mogelijk binnen narrowcasting pakketten. DPM Signage biedt de mogelijkheid dergelijke systemen te koppelen binnen het platform. Na het eenmalig opzetten van de koppeling, ben je zelf in de gelegenheid diverse datasets, lay-outs en dergelijke aan te passen binnen onze narrowcasting software.

Gezien onze ruime ervaring in het maken van dashboards voor op narrowcasting schermen, kunnen wij snel het gewenste dashboard/koppeling opleveren. Alle ERP dashboards bouwen wij op maat, speciaal voor jou met de juiste data en lay-out. We kijken graag samen met jou naar het doel van het dashboard. We kunnen verder gaan dan enkel de data uit jouw systeem. Denk daarbij aan het doorrekenen van data om het visueel te maken met bijvoorbeeld metaforen. Het opgewekte vermogen van zonnepanelen is natuurlijk veel tastbaarder door het te presenteren in aantal huishoudens voorzien van stroom dan ruwe data.

Zonnepanelen koppeling narrowcasting

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

DPM Signage is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker. Hierdoor kan er op een herkenbare wijze worden gecommuniceerd met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist