Narrowcasting
inzetten als
bewegwijzering

Bezoekers op een eenvoudige
en veilige manier begeleiden

Contact ons

Bewegwijzering en informatiesysteem digitaal inzetbaar

Met narrowcasting is het mogelijk om een digitale vorm van bewegwijzering weer te geven waarbij informatie wordt gepresenteerd op schermen aan een specifieke doelgroep op specifieke locaties. Denk dan bijvoorbeeld aan openbare ruimtes, kantoorpanden, winkelcentra, onderwijsinstellingen, luchthavens, ziekenhuizen etc. Daarnaast is het ook inzetbaar als informatiesysteem en draagt bij aan de veiligheid van bezoekers en personeel. Bewegwijzering via narrowcasting is flexibel en dynamisch inzetbaar. De key features van onze digitale bewegwijzering zijn:

Tijd- en plaatsgebonden communiceren met bezoekers
Bewegwijzering ruim van tevoren klaarzetten d.m.v. de planningsfunctie
Bewerkbaar afhankelijk van de behoefte en veranderende omstandigheden
Meerdere gebruikers laten werken in het CMS
Gebruiksvriendelijke editor
Energiezuinig
Bewegwijzering
Bewegwijzering calamiteiten

Meer dan alleen informatievoorziening

Interactie en betrokkenheid: Het bewegwijzeringssysteem kan ook een interactieve functie bieden door het gebruik van touchscreens. De gebruikers kunnen specifieke informatie opvragen en hun route plannen naar hun bestemming.
Gebruikersrollen: Onze narrowcasting biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse gebruikersrollen aan te maken. Bijvoorbeeld per evenement een persoon die de narrowcasting beheert en bewegwijzering voorziet voor dat specifieke evenement.
Veiligheid: Het is mogelijk om onze software te koppelen aan andere systemen, bijvoorbeeld aan het brandalarm. Hierdoor kan er in noodgevallen het scherm ingezet worden om belangrijke veiligheidsinstructies en -meldingen weer te geven. Ook laten de schermen de dichtstbijzijnde nooduitgangen zien. Zo draagt het bij aan het waarborgen van de veiligheid van bezoekers en personeel.

Effectief bezoekers informeren

Narrowcasting kent een hoge attentiewaarde waardoor je effectief kunt communiceren met bezoekers. Denk aan openingstijden, nieuws, mededelingen en nog veel meer!

Webbased

Werk jouw beeldschermen op afstand bij. Je kunt beeldschermen eenvoudig en snel op afstand beheren.

Standaard content

Wij bieden standaard content waardoor jouw beeldschermen altijd gevuld zullen zijn met up-to-date beelden.

Hoe DPM Signage je verder kan helpen met het digitale bewegwijzering

Onze digitale bewegwijzering kan gecombineerd worden met onze narrowcasting software. Het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem zorgt ervoor dat je 1 tot 100+ beeldschermen eenvoudig aan kan sturen vanuit een centraal CMS. Beeldschermen zijn afzonderlijk van elkaar aan te sturen, in groepen of alles in één keer. Door middel van slimme koppelingen met andere systemen kan de aanvoer van up-to-date content geautomatiseerd worden. Daarnaast blijven we onze bewegwijzering door ontwikkelen met nieuwe functies, stijlen en bieden we de mogelijkheid om de bewegwijzering in jouw huisstijl op te leveren.

Narrowcasting totaalplaatje

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen voorzien wij onze eindgebruikers van software, hardware, content creatie, montage en installatie. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele hardware. Onze hardware gaat automatisch aan/uit op de gewenste dagen en tijdstippen. De hardware is voorzien van een ingebouwde mediaspeler en ontwikkeld om langer per dag operationeel te zijn.

Bewegwijzering open dag template

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?