Narrowcasting inzetten als bewegwijzering

Dé specialist in digital signage

Digital Signage inzetten als bewegwijzering & informatiesysteem

Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk narrowcasting/digital signage systeem? Wij adviseren je graag! Onze software is uiterst geschikt als bewegwijzering door een pand, informatiesysteem en draagt bij aan de veiligheid van bezoekers en personeel.

Het gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) zorgt ervoor dat 1 tot +100 beeldschermen eenvoudig aangestuurd kunnen worden vanuit één centraal CMS. Beeldschermen kunnen afzonderlijk van elkaar aangestuurd worden, in groepen óf alles in één keer. Door middel van slimme koppelingen met andere systemen kan de aanvoer van up-to-date content geautomatiseerd worden.

Tijd- en plaatsgebonden communiceren met bezoekers
Bewegwijzering ruim van te voren klaarzetten d.m.v. onze planningsfunctie
Meerdere gebruikers laten werken in het Content Management Systeem
Gebruiksvriendelijke editor
Energie zuinige hardware

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen voorzien wij onze eindgebruikers van software, hardware, content creatie, montage en installatie. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele hardware. Onze hardware gaat automatisch aan/uit op de gewenste dagen en tijdstippen, is voorzien van een ingebouwde mediaspeler en is ontwikkeld om langer per dag operationeel te zijn.

Meer dan alleen informatievoorziening

Gebruikersrollen

Onze narrowcasting software biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse gebruikersrollen aan te maken. Bijvoorbeeld per evenement en persoon die de digital signage beheert en bewegwijzering voorziet voor dat specifieke evenement.

Meer dan informatievoorziening

Wij koppelen onze software graag aan andere systemen, bijvoorbeeld aan het brandalarm. Calamiteiten? Alle beeldschermen laten de dichtstbijzijnde nooduitgang zien met instructies. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook de veiligheid van leerlingen en docenten.

Templates in eigen huisstijl

Naast de templates die wij aanbieden zoals het weerbericht, actueel nieuws e en andere actualiteiten, ontwikkelen wij standaard templates in jullie eigen huisstijl. Hierdoor kan er altijd op een professionele en herkenbare manier gecommuniceerd worden op de beeldschermen.

Effectief bezoekers informeren

Narrowcasting kent een hoge attentiewaarde waardoor je effectief kunt communiceren met bezoekers. Denk aan openingstijden, nieuws, mededelingen en nog veel meer!

Web based

Werk jouw beeldschermen op afstand bij. Je kunt beeldschermen eenvoudig en snel op afstand beheren.

Standaard content

Wij bieden standaard content waardoor jouw beeldschermen altijd gevuld zullen zijn met up-to-date beelden.

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Digital Pixel Marketing is een totaalleverancier als het gaat om narrowcasting oplossingen. Zo verzorgen wij voor onze klanten narrowcasting software, professionele hardware, content creatie, montage en installatie.

Ben jij op zoek naar een digital signage systeem voor in jouw kantoor, beurshal, evenementenlocatie, openbare ruimte, winkelcentra of andere locatie? Wij helpen je er graag bij! Neem contact met ons op.

Ik wil dit

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?