Dé meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Geschikt voor elke toepassing in elke branche

Onze narrowcasting software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Zoek jij gebruiksvriendelijke en professionele narrowcasting software? Dan kan ons narrowcasting systeem je wellicht helpen! Onze software staat bekend om een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde mogelijkheden. Omdat ons Content Management Systeem visueel is ingesteld, heb je al snel door hoe het werkt én hoe jij gemakkelijk en snel een professionele presentatie in elkaar kan zetten.

In onze online omgeving kun je 1 tot 100 plus narrowcasting schermen aansturen over alle locaties over de hele wereld, en dit vanuit je laptop!

Web based software
Geen technisch of grafische skills nodig
Stuur eenvoudig 1 tot +100 beeldschermen aan
Meer dan 500+ templates en koppelingen
Product video

De voordelen.

Onze narrowcasting software zorgt ervoor dat gebruikers binnen de organisatie, zonder technisch en/of grafische kennis, een professionele narrowcasting presentatie kunnen publiceren op de beeldschermen.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel
+500 kant-en-klare narrowcasting templates en widgets
Templates in huisstijl
Professionele content

Templates in huisstijl met DPM Signage.

DPM Signage biedt een totaaloplossing voor eindgebruikers. Dit betekent dat wij templates in huisstijl klaarzetten. Onze templates zorgen ervoor dat eindgebruikers altijd conform eigen huisstijl kunnen communiceren. Onze narrowcasting templates zijn geanimeerd, ogen professioneel en zorgen voor extra attentiewaarde. Benieuwd hoe jouw templates er mogelijk uit kunnen zien? Bekijk onze voorbeeld presentatie hiernaast.

Een professionele narrowcasting presentatie zonder grafisch en technische kennis.

Onze narrowcasting software zorgt ervoor dat gebruikers binnen de organisatie, zonder technisch en/of grafische kennis, een professionele narrowcasting presentatie kunnen publiceren op de beeldschermen. Zo biedt onze narrowcasting oplossing +/- 450 professionele kant-en-klare templates aan.

Naast templates hebben wij diverse koppelingen klaarstaan om dynamische content weer te geven. Denk hierbij aan NU.nl, RTL nieuws, OV tijden, weersvoorspellingen, Microsoft koppeling, zonnepanelen dashboards en nog veel meer.

De beste manier om dit te ervaren, is door het te doen! Vraag daarom een gratis demoaccount aan om ons narrowcasting systeem 14 dagen zelf te testen.

Ik wil een demo account

Templates in huisstijl met DPM Signage

DPM Signage biedt een totaaloplossing voor eindgebruikers. Dit betekent dat wij templates in huisstijl klaarzetten. Onze templates zorgen ervoor dat eindgebruikers altijd conform eigen huisstijl kunnen communiceren. Onze templates zijn geanimeerd, ogen professioneel en zorgen voor extra attentiewaarde. Benieuwd hoe jouw templates er mogelijk uit kunnen zien? Bekijk onze voorbeeld presentatie hiernaast.

Hoe werkt onze software?

Gebruiksvriendelijk

Op zoek naar gebruiksvriendelijke software? Vraag een demo aan!

Stuur eenvoudig 1 tot >100 schermen aan!

Of je nu 1, 5, 20 of 100 schermen hebt, bestuur ze eenvoudig via één cms met ons narrowcasting systeem.

Maak gebruik van onze standaard templates

Wij leveren standaard een aantal templates mee! Denk aan templates in huisstijl, live nieuws, live weerbericht en nog veel meer!

Plan eenvoudig je content

Plan eenvoudig je content! Bespaar tijd en draai altijd up-to-date content met onze handige planfunctie.

Wat onze software uitzonderlijk; gebruiksvriendelijk; jouw software maakt .

Inloggen via een internetbrowser
Vanuit elke PC, op iedere locatie je beeldschermen beheren
Beeldscherm apart van elkaar benaderen, per groep of alle beeldschermen in één keer
Onbeperkt aantal gebruikers aanmaken
Diverse gebruikersrollen toewijzen aan gebruikers
Maak audit gebruikers aan om content goed te keuren voor publicatie
Bekijk op afstand de status van je beeldschermen in met onze ‘reports tool’
Koppel bestaande software aan jouw narrowcasting beeldschermen (ERP, Roostersoftware et cetera)
Geschikt voor bedrijven met meerdere beeldschermen verdeeld over meerdere locaties
Cloud opslagruimte voor media
Proof-of-play
Statistieken inzichtelijk
Gebruiksvriendelijke online editor
Mogelijkheid om zelf templates te maken
Social media widgets (Facebook, Yammer, Instagram, Twitter en YouTube)
Mogelijkheid om bestaande content te importeren
Plan eenvoudig content in d.m.v. onze uitgebreide planningsfunctie
Maak je narrowcasting interactief met onze touch widget
Online voorbeelden bekijken
Deel dia’s/slides met andere gebruikers
Eenvoudig content categoriseren voor het behouden van een overzichtelijk systeem
Standaard templates; weerberichten, nieuwsberichten en andere actualiteiten inbegrepen
Internetstoring? Je beeldschermen blijven altijd draaien
Inclusief support software waardoor wij op afstand hulp kunnen aanbieden
Portrait en landscape mogelijk
Verbinding mogelijk via Wi-Fi en bekabeld
Bestaand beeldscherm? Geen probleem!
Android, Windows, WebOs, HTML player

De volgende bedrijven maken al gebruik van onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software.

Veel gestelde vragen over narrowcasting software.

Is jullie narrowcasting oplossing schaalbaar?

Ja, onze narrowcasting oplossing is schaalbaar. Je kunt met 1 beeldscherm starten en later uitbouwen naar meerdere beeldschermen. Onze narrowcasting kan eenvoudig 1 tot +100 beeldschermen aansturen.

Kunnen er meerdere gebruikers in jullie narrowcasting software werken?

Ja, er kunnen onbeperkt aantal gebruikers aangemaakt worden. Denk aan gebruikers met verschillende rechten, zoals een admin/publisher/editor. Naast de rollenstructuur is het ook mogelijk om lokale accounts te maken. Dit wordt vaak toegepast binnen organisaties met meerdere locaties. Een admin die alle beeldschermen kan beheren én lokale accounts per locatie die enkel de beeldschermen kunnen beheren die zijn toegewezen aan dat specifieke lokale account. Het aanmaken van deze sub users kan zelf door admin gedaan worden, zonder tussenkomst van ons.

Is het mogelijk om in te loggen via SSO?

Wat betekent SSO? 

Single sign-on-software stelt eindgebruikers in staat om eenmalig in te loggen waarna automatisch toegang wordt verschaft tot meerdere applicaties en resources in het netwerk. Hierdoor kan het beheer van gebruikers geautomatiseerd worden en wordt het beheer van gebruikersnaam/wachtwoord beperkt. 

Ja, het is mogelijk om SSO te activeren. DPM Signage kan SSO activeren waardoor gebruikers met bestaande inloggegevens kunnen inloggen.

 

Kan ik beeldschermen los van elkaar aansturen?

Ja, binnen onze narrowcasting oplossing is het mogelijk om alle beeldschermen afzonderlijk van elkaar te voorzien van informatie. Zo kan er bij de ingang bezoek verwelkomt worden en wordt er in de kantine een interne vergadering aangekondigd. Door onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software is het mogelijk om content te publiceren op specifieke beeldschermen, in een bepaalde groep beeldschermen óf op alle beeldschermen in één keer.

Kan ik bestaande hardware gebruiken?

Ja, het is mogelijk om onze narrowcasting software op bestaande hardware te gebruiken. Graag checken wij vooraf of deze hardware geschikt is. Mochten er beeldschermen aanwezig zijn, adviseren we onze narrowcasting mediaspelers.

Vergt jullie software technisch en/of grafische kennis?

Nee, grafisch en/of technische kennis is geen vereiste om met ons pakket te kunnen werken. We richten de narrowcasting oplossing zo in, dat zonder dergelijke kennis, alle beeldschermen makkelijk voorzien kunnen worden van de juiste informatie.

Vergt jullie software technisch en/of grafische kennis?

Nee, grafisch en/of technische kennis is geen vereiste om met ons pakket te kunnen werken. We richten de narrowcasting oplossing zo in, dat zonder dergelijke kennis, alle beeldschermen makkelijk voorzien kunnen worden van de juiste informatie.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van narrowcasting?

Publiek

Het is van belang om het publiek goed te definiëren. Wie kijkt naar mijn beeldscherm en met wat voor reden wordt er naar het beeldscherm gekeken? Op basis daarvan dient de informatie afgestemd te worden.

Plaatsing en programmering

Na het definiëren van de doelgroep/het publiek, is het belangrijk om de content hierop af te stemmen. Hoe lang kan iemand potentieel naar het beeldscherm kijken? Is dit 5 minuten of 10 seconden? Het is van belang om de duur van de content hierop af te stemmen.

Balans van narrowcasting content

Het is van belang om content op narrowcasting beeldschermen te variëren. Door te veel promotie te laten zien óf te veel nieuws, kan de attentiewaarde verdwijnen. Bij het definiëren van de doelgroep is het goed om na te denken over de toepassing van de oplossing. Wil je bijvoorbeeld de interne communicatie verbeteren of wil je omzet stimuleren met de inzet van narrowcasting? Vervolgens zal de focus liggen op de toepassing, maar combineer content ook bijvoorbeeld weersvoorspellingen, lokaal- en regionaal nieuws.

Verder gaan dan de verwachting

Heb je al narrowcasting draaien? Blijft innoveren! Houd onze website goed in de gaten voor nieuwe innovatief omtrent narrowcasting en zorg ervoor dat jouw informatievoorziening altijd up-to-date is.

Voor meer onafhankelijke tips en informatie kun je ICT Portal bezoeken.

Voorbeeld presentaties bekijken?

Bekijk hier onze een 2-tal voorbeeld narrowcasting presentaties.