Wij maken gebruik van
de nieuwste technologieën

Specialist in narrowcasting

14 dagen gratis testen

Effectief communiceren in een verzamelgebouw?

Zit jij gevestigd in een verzamelgebouw of ben jij de eigenaar van een verzamelgebouw en ben je op zoek naar dé oplossing om effectief te communiceren met bezoekers? Narrowcasting kan je hierbij helpen! Denk bijvoorbeeld aan een beeldscherm bij de entree, in de wachtruimte en bij het koffieapparaat.

Narrowcasting (communiceren door middel van een beeldscherm) kent een hoge attentiewaarde. Dit betekent dat 75% van jouw klanten/bezoekers een blik zal werpen op het beeldscherm. Er kan dan ook op een effectieve wijze gecommuniceerd worden. Een aantal  voorbeeld uit de praktijk zijn:

Beeldscherm bij de entree om bezoekers te verwelkomen
Beeldscherm in de wachtruimte om bezoekers te informeren
Live nieuws, weerbericht
Breng producten/diensten onder de aandacht (flex werkplekken, huur vergaderruimte)

Onze narrowcasting oplossing maakt het mogelijk om meerdere accounts aan te maken per aangesloten beeldscherm. Dit betekent dus dat ieder gevestigd bedrijf eigen content kan toevoegen! Door onze handige planfunctie kan content (verwelkomen van bezoekers) eenvoudig gepland worden. Bijvoorbeeld: Welkom DPM (start afspelen: 12:00 | stop afspelen: 13:00).

De templates worden dus automatisch op het gewenste tijdstip gepresenteerd! Wil je dit zelf ervaren? Vraag dan een demo aan.

Wil jij meer weten over deze narrowcasting oplossing en erachter komen waarom kantoor aanbieders zoals SQM gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke oplossing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afbeelding van de mascotte van DPM Signage in het geel

Enkele toepassingen

Verwelkom bezoekers
Presenteer KPI dashboards
Communiceer met personeel
Deel verjaardagen
Communiceer voorschriften

Bekijk onze projecten

Online editor

Onze gebruiksvriendelijke online editor biedt de mogelijkheid om jouw beeldschermen vanaf elke computer eenvoudig bij te werken!

Eenvoudig beheer

1 of +100 schermen te onderhouden? Onze achterkant is overzichtelijk en makkelijk te benaderen.

Wereldwijd

Of jouw organisatie wereldwijd of lokaal actief is, onze software draait overal en kan centraal aangestuurd worden.

Functies

Onze software kent enorm veel features, denk aan het koppeling van jouw social media, website en/of databases.

Uitstraling

Onze professionele hardware draagt absoluut bij aan de uitstraling van jouw onderneming!

Ondersteuning

Wij bieden jouw 24/7 ondersteuning. Bij vragen, het creëren van content en service.

DPM Signage is dé specialist als het gaat om beeldschermcommunicatie. We zijn gevestigd in Breda, maar voorzien bedrijven uit heel Nederland met narrowcasting oplossingen. Onze gebruiksvriendelijke software in combinatie met professionele narrowcasting hardware zorgen ervoor dat jouw campagne perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil jij omzet verhogen, klanten informeren of wachttijden reduceren? Wij helpen je van A tot Z!

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming uit omgeving Breda die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Het laatste nieuws

Check out the latest articles from our Blog

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?