Informatie en wachtkamer scherm bij Tandartspraktijk ’t Dorp Heesh

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Een beelscherm in de wachtkamer en etalage

Tandartspraktijk ’t Dorp Heesch hebben wij mogen voorzien van twee narrowcasting schermen. Wanneer je voor de praktijk staat zie je al direct in de etalage een scherm hangen die informatie biedt aan voorbijgangers en klanten. Eenmaal binnen hangt er nog een scherm in de wachtkamer.

De inzet van het narrowcasting scherm in de etalage en wachtkamer van de praktijk kent een aantal voordelen. Het scherm wordt ingezet om voorbijgangers en patiënten effectief en doelgericht te informeren over behandelingen, nieuwtjes en actualiteiten. Door het delen van deze informatie, wordt de wachttijd gevoelsmatig gereduceerd.

Kennismaking?

Wachttijden gevoelsmatig reduceren?

De praktijk probeert de wachttijden zo goed mogelijk te reduceren, maar soms is het onvermijdelijk. Om de wachttijden te verzachten leveren wij standaard content die ingezet kan worden om de gasten te entertainen. Dit kan variëren van het tonen van het nieuws, weerberichten, social media tot aan wachtverzachters.

Naast standaard content heeft Tandartspraktijk ’t Dorp Heesch ook gebruik gemaakt van de optie om huisstijl templates te laten maken. Door deze templates kan de praktijk gerichter informatie delen met de patiënten, zoals openingstijden, het team en speciale behandelingen.

Meer informatie over wachtverzachters of huisstijl templates? Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Advies
Narrowcasting scherm in de etalage
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten