Narrowcasting bij Gym West in Amsterdam

Specialist in narrowcasting

Narrowcasting bij Gym West

Narrowcasting voor sportscholen

Effectief& Doelgericht communiceren met bezoekers!

Gym West in Amsterdam combineert sinds kort tv-uitzendingen met onze narrowcasting software. Dit betekent dat diverse beeldschermen live tv uitzenden met daar omheen advertenties, mededelingen en aanbiedingen van Gym West. Onze geavanceerde narrowcasting software in combinatie met LG beeldschermen maakt het mogelijk om dit te combineren.

Door live tv te combineren met narrowcasting, kent het een ontzettend hoge attentiewaarde! Wil jij weten hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op.

Dit wil ik ook

Stimuleer de bar omzet

Zoals toegelicht kent narrowcasting een hoge attentiewaarde in combinatie met live tv. Door narrowcasting slim te gebruiken kun je de bar omzet stimuleren, denk bijvoorbeeld door assortiment te presenteren, aanbieding en acties.

Daarnaast wordt het systeem ingezet om groepslessen te promoten en andere diensten die worden aangeboden. Met de inzet van narrowcasting zijn posters en flyers verleden tijd!

Wil jij meer weten over de inzet van narrowcasting in jouw onderneming? Wij adviseren je graag.

Advies
Narrowcasting voor sportscholen

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?