Narrowcasting bij het VITA_LIEK in Helmond

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting in de wachtruimte bij VITA_LIEK

Het VITA_LIEK is een gezondheidscentrum in Helmond. In dit gezondheidscentrum bevinden zich meerdere medische dienstverleners waaronder onderdelen van het Elkerliek ziekenhuis.

DPM Signage heeft voor het VITA_LIEK en alle zorgverleners een passende narrowcasting oplossing geïmplementeerd. In de de gezamenlijke wachtruimte van het VITA_LIEK is een professioneel beeldscherm van Philips gemonteerd met DPM Software.

Binnen de narrowcasting oplossing heeft DPM Signage diverse templates in huisstijl klaargezet. Deze templates zorgen ervoor dat geen grafisch en/of technische kennis benodigd om professionele content te publiceren op het beeldscherm. Binnen deze template is de huisstijl van het VITA_LIEK doorgevoerd met daarbij de optie per zorgverlener eigen logo’s en kleurpaletten te gebruiken. Hierdoor wordt er altijd conform de huisstijl gecommuniceerd op het beeldscherm in de centrale wachtruimte.

Meer weten over deze oplossing of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Narrowcasting scherm in de gangen van VITA Liek Helmond
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten