Narrowcasting Laan22 in Roosendaal

Specialist in narrowcasting

Wachtruimte
Laan22 is dé plek voor een prettige en flexibele werkomgeving in Roosendaal. Zo worden er kantoorruimtes, vergaderruimtes, flexplekken en ontmoetingsruimte gefaciliteerd waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

In de wachtruimte van Laan22 wordt sinds kort gecommuniceerd met onze narrowcasting software. Naast de standaard templates zoals Nu.nl, verkeersinformatie en vertrektijden kan er eenvoudig op afstand content geplaatst worden op dit beeldscherm. Door onze gebruiksvriendelijke online editor kan er eenvoudig de gewenste template in eigen huisstijl gekozen worden en gevuld gaan worden met tekst, afbeeldingen, koppelingen, video’s en nieuwsberichten.

Inzet van narrowcasting Laan22

  • Bedrijven/bezoekers verwelkomen in het pand
  • Dynamische bewegwijzering
  • Wachttijden gevoelsmatig reduceren
  • Informatievoorziening optimaliseren

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten:

  • Narrowcasting software
  • Narrowcasting hardware
  • Content
  • Montage en installattie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Het laatste nieuws

Check out the latest articles from our Blog

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten