Narrowcasting bij Bom Group

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & interactieve digital signage

Narrowcasting scherm bij BOM Group

Interne communicatie optimaliseren met narrowcasting

Bom Group staat in de glastuinbouwwereld bekend als een hightech kassenbouwer en wereldwijde kassenbouwprojectbouwer die al meer dan een halve eeuw de glastuinbouw bedient.

Bom Group is gespecialiseerd in het leveren, bouwen en plaatsen van Venlokassen, scherminstallaties en klimaatsystemen voor de glastuinbouw in binnen- en buitenland. Wij exporteren turnkey-projecten over de hele wereld.

Om de interne communicatie binnen Bom Group te optimaliseren heeft Digital Pixel Marketing 5 strategische plekken voorzien van narrowcasting.

Waarom narrowcasting inzettten?

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om op de juiste momenten van de dag bepaalde content te publiceren op specifieke beeldschermen. Dit, in combinatie met bewegend beeld, zorgt voor een hoge attentiewaarde.

In het geval van Bom Group wordt er gericht op het optimaliseren van de interne communicatie. Narrowcasting maakt het mogelijk om visueel te kunnen communiceren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Afgeronde en/of lopende projecten
Het delen met bepaalde prestaties
Nieuws over de organisatie
Het uitlichte van bepaalde onderwerpen (medewerkers, gebeurtenissen)

Nieuws/mededelingen die normaal niet alle medewerkers bereiken, wordt middels narrowcasting beschikbaar gesteld voor iedereen. Naast het intern communiceren, kan er uiteraard ook gecommuniceerd worden met bezoekers. Denk aan informatie over het bedrijf, een bedrijfsvideo of het verwelkomen van bezoek.

Interne communicatie BOM Group
Narrowcasting scherm bij BOM Group

Interactieve narrowcasting

Naast reguliere narrowcasting, hebben wij voor Bom Group een 65 inch touchscreen gemonteerd in het magazijn. Dit interactieve beeldscherm zorgt ervoor dat medewerkers de planning kunnen inzien.

Wanneer het beeldscherm niet wordt aangeraakt, wordt hier de reguliere narrowcasting presentatie op afgespeeld. Dit zorgt ervoor dat ook medewerkers in het magazijn op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Op het moment dat een medewerker het beeldscherm aanraakt, wordt het rooster getoond op het beeldscherm. Op het beeldscherm kan vervolgens ingezoomd worden  om specifieke elementen binnen de planning in detail te kunnen bekijken. Wanneer de medewerker het beeldscherm 30 seconde niet meer aanraakt, herstart de reguliere presentatie.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten