Narrowcasting bij Saver

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting bij de receptie

Interne communicatie optimaliseren middels narrowcasting bij Saver

Saver is het regionale afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf dat in opdracht van vier gemeenten (Roosendaal, Halderberge, Bergen op Zoom en Woensdrecht) diensten verleent.

De kernwaarden; Verantwoordelijkheid, Deskundigheid en Betrouwbaarheid staan bij onze dienstverlening en bedrijfsvoering centraal.

Saver zorgt samen met gemeenten en inwoners dat de leefomgeving schoon blijft, hergebruik gestimuleerd wordt en het afval zorgvuldig en verantwoord wordt ingezameld en verwerkt, zodat we grondstoffen kunnen terugwinnen’. 

DPM Signage heeft binnen 5 locaties van Saver narrowcasting geïmplementeerd. De beeldschermen op locatie dragen bij aan het optimaliseren van de interne communicatie.

Alle beeldschermen centraal aansturen

Wat onze narrowcasting oplossing zo sterk maakt? Een gebruiksvriendelijk systeem waarin meerdere gebruikers kunnen werken en eenvoudig op schaalbaar. Daarnaast ontwerpen wij standaard templates in eigen huisstijl waardoor het maken van nieuwe slides simpel blijft met uitgebreide opties.

Saver stuurt vanaf het hoofdkantoor alle beeldschermen over 5 verschillende locaties aan. Alle beeldschermen (11) zijn afzonderlijk van elkaar te voorzien van content of kunnen gezamenlijk als groep aangestuurd worden. Onze narrowcasting oplossing is dermate flexibel en gebruiksvriendelijk dat het aansturen op groepsniveau of beeldschermniveau ten alle tijden zelf bepaald kan worden door de beheerders.

Interne communicatie verbeteren
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten