Interne communicatie Tilbox

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & interactieve digital signage

Effectief communiceren met personeel middels beeldschermen

Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Tilbox produceert zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten.

Om de communicatie naar medewerkers verder te optimaliseren heeft Tilbox gekozen voor 3 beeldschermlocaties. Op 3 strategische plekken hebben wij professionele beeldschermen gemonteerd, namelijk: in de kantine, op kantoor en in de werkplaats.

Narrowcasting bij Tilbox in de kantine
Narrowcasting systeem

Koppelingmet het ERP systeem in de productie en informatieve content

De oplossing van Digital Pixel Marketing biedt de mogelijkheid alle beeldschermen afzonderlijk van elkaar te voorzien van content. Dit zorgt voor de juiste informatie op de juiste plek. In de kantine wordt informatieve content gepresenteerd met algemeen nieuws, weersvoorspellingen, opgeleverde projecten en kan er live TV/presentatie gecombineerd worden.

Op kantoor wordt relevant informatie voor de afdeling gepubliceerd op het beeldscherm. Om productielijnen inzichtelijk te krijgen in combinatie met de planning, is een koppeling gerealiseerd met het bestaande ERP-systeem.

Naast standaard oplossingen kenmerkt Digital Pixel Marketing zich met uitgebreide mogelijkheden als het gaat om maatwerk koppelingen.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten