Optimaliseren van de interne communicatie binnen Station88

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Station88

Narrowcasting bij Station88 in Tilburg

Station88 is een faciliterende organisatie die verbindt. Station88 organiseert bijeenkomsten op het gebied van vier thema’s (inspireren, informeren, verbinden, advies en begeleiding) die centraal staan in het ondernemershuis van Station88. Van inspiratiesessies en lezingen tot workshops, netwerkbijeenkomsten, ondernemerstafels en ondernemerssafari’s.

Om effectief en doelgericht te kunnen communiceren met bezoekers van Station88, wordt er gebruik gemaakt van narrowcasting. Onze narrowcasting oplossing stuurt op dit moment 2 beeldschermen binnen de locatie. Station88 kan hiermee content publiceren, inplannen en bewerken. Daarnaast is er een koppeling gerealiseerd met de agenda van Station88. Hierdoor worden automatische alle aankomende evenementen gepubliceerd op de beeldschermen.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten