Optimaliseren van de interne communicatie binnen Padifood

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting software kantoren

Narrowcasting bij Padifood

Padifood in Oss heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing. De inzet van dit systeem draagt bij aan het optimaliseren van de interne communicatie binnen Padifood.

Ons narrowcasting systeem is op 3 locaties binnen Padifood gemonteerd en zorgt ervoor dat bedrijfsbreed gecommuniceerd kan worden met personeel middels informatie beeldschermen. Denk aan nieuwe ontwikkelingen, intern nieuws, verjaardagen, succes verhalen, instructies naar het personeel en realtime content zoals nieuws, weersvoorspellingen, verkeersinformatie en OV vertrektijden.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten