Optimaliseren van de interne communicatie binnen Vetipak

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Pand Vetipak

Narrowcasting bij Vetipak

Vetipak levert Innovatieve, schaalbare en kwalitatief hoogwaardige co-pack oplossing voor private labels en A-merken op het gebied van Fast Moving Consumer Goods. Dit gebeurd op 6 verschillende locaties door Nederland met meer dan 500 medewerkers.

Digital Pixel Marketing heeft DPM-software mogen implementeren op diverse locaties van Vetipak en draagt bij aan het optimaliseren van de interne communicatie. De beeldschermen binnen Vetipak worden centraal én op lokaal niveau voorzien van content. Zo blijft iedereen op de hoogte, worden er belangrijke instructies, mededelingen en succes verhalen gedeeld.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten