Narrowcasting bij Willems Boven-Leeuwen

Specialist in narrowcasting

Inrichting van Narrowcasting bij Willems Boven-Leeuwen

Willems Boven-Leeuwen, een professioneel familiebedrijf start met narrowcasting! Willems Boven-Leeuwen  bouwt voor haar klanten mooie, slimme en duurzame oplossingen in staal, roestvaststaal en aluminium. Dit kunnen oplossingen zijn voor de bouw, industrie, binnenvaart of jachtbouw. De kernactiviteiten bestaan uit: staalconstructies, jachtbouw, piping & equipment, aluminiumconstructies, rvs-constructies en Willems Anker.

Informatieborden kantine

Optimaal Presenteren, Vergaderen & Communiceren met Ctouch

Presenteren, communiceren met personeel én vergaderingen is een terugkomende activiteit in de kantine van Willems Boven-Leeuwen. Een professioneel beeldscherm voorzien van de nieuwste technologieën en volledig touchscreen past dan ook perfect hier! Op dit beeldscherm zal voornamelijk gecommuniceerd worden met bezoekers en personeel. Denk bijvoorbeeld aan mededelingen, nieuwtjes, nieuwe projecten en behaalde successen! Naast onze narrowcasting software biedt het beeldscherm diverse mogelijkheden om het beeld over te nemen, zoals: Google Cast, Airplay en MirrorOp. Een vergadering of presentatie zal hierom dan ook vlekkeloos verlopen.

Dit wil ik ook

Communiceer effectief met Bezoekers & Personeel

Willems Boven-Leeuwen heeft gekozen voor de DPM narrowcasting software. Dit pakket biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig content te versturen naar meerdere beeldschermen. Het online Content Management Systeem biedt de mogelijkheid om vanuit elke computer met een internetverbinding de beeldschermen te beheren. Dit kan er één, twee of meer dan honderd zijn!

De beeldschermen bij Willems Boven-Leeuwen zullen informatie verstrekken naar medewerkers en bezoekers. Het beeldscherm in de entree zal bijvoorbeeld wachtende bezoekers informeren en reduceert gevoelsmatig de wachttijden. Naast eigen content zal er gebruik worden gemaakt van de templates die standaard worden aangeboden, dit zijn onder andere: live nieuws, weerberichten, verkeersinformatie en treinvertrektijden.

Meer informatie
Narrowcasting scherm bij de receptie van Willems Boven Leeuwen

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten