Digitaal aanwezigheidsbord

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & interactieve digital signage

Digitaal aanwezigheid beeldscherm

Digitaal aanwezigheidsbord gecombineerd met digital signage

Crosspoint Offices bieden luxueuze, individuele kantoren  en teamkantoren, op flexibele voorwaarden en desgewenst op maat. Het herkenbare en zeer representatieve kantoorpand is onder architectuur gebouwd. Crosspoint Offices turnkeykantoren bevinden zich op de tweede, tevens hoogste etage met een wijds uitzicht op de omgeving.

Deze prachtige locatie is voorzien van een interactief Digital Signage beeldscherm in combinatie met een digitaal aanwezigheidsbord.

Waarom een digitaal aanwezigheidsbord?

Het aanwezigheidsbord van Digital Pixel Marketing wordt gecombineerd met digital signage. Dit betekent dat medewerkers in één oogopslag de aanwezigheid van collega’s kunnen inzien, eigen aanwezigheid kunnen aanpassen en daarnaast geïnformeerd worden. Denk hierbij aan bedrijfsnieuws, belangrijke mededelingen en algemene informatie zoals NU.nl, verkeersinformatie, weersvoorspellingen en diverse actualiteiten.

Crosspoint Offices zet ons digitaal aanwezigheidsbord in om in duidelijk te laten zien welke bedrijven aanwezig zijn. Daarnaast wordt hierop vertoond welke BHV’ers er op locatie zijn bij calamiteiten.

Het digitaal aanwezigheidsbord van Digital  Pixel Marketing kan op diverse manieren aangestuurd worden. Zo kunnen medewerkers zich aan- of afmelden via:

Smartphone via onze app
Touchscreen op locatie
Computer/laptop

Meer weten over de inzet van een digitaal aanwezigheidsbord? Neem dan contact met ons op.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten