Optimaliseren van de interne communicatie middels informatieborden

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Interne communicatie optimaliseren middels narrowcasting

Beequip is financier van zwaar materieel (gebruikt en nieuw) voor de bouw, infra en logistieke sector. Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Beequip laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasing oplossingen.

Onlangs heeft Beequip gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. De keuze op DPM Signage is gevallen door het gebruiksvriendelijke narrowcasting systeem met daarbij kant-en-klare koppelingen. Met name de koppeling voor Power BI (Microsoft) sprak aan bij Beequip en heeft doen besluiten met DPM Signage in zee te gaan.

Naast de templates in huisstijl biedt DPM Signage inhoudelijke kennis Power BI rapporten en dashboard te koppelen en presenteren op beeldschermen.

De totaaloplossing heeft geresulteerd in een complete narrowcasting oplossing waarop diverse informatie en stuurinformatie wordt verspreidt.

Meer weten over deze narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag.

Kennismaking?
Narrowcasting op kantoor bij Beequip
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten