Narrowcasting uitbreiding bij notariskantoor Abma Schreurs

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Meerdere locaties aansturen vanuit één centraal systeem

Abma Schreurs breidt het narrowcasting netwerk verder uit over meerdere locaties. Inmiddels beschikt Abma Schreurs over 4 locaties verspreidt over Noord-Holland.

De wens is er om centraal en decentraal informatie te kunnen publiceren naar beeldschermen verspreid over meerdere vestigingen van de organisatie. Er is destijds gekozen voor DPM Signage wegens een aantal redenen:

  • De gebruiksvriendelijkheid van het systeem
  • Het ontwikkelen van templates in huisstijl
  • Het kunnen aansturen van meerdere vestigingen.

Inmiddels heeft DPM Signage het netwerk van narrowcasting beeldschermen verder uitgebreid.

Narrowcasting scherm bij Abma Scheurs
Narrowcasting voor externe communicatie bijAbma Schreurs

Geen grafisch of technische kennis benodigd

De narrowcasting software van DPM Signage biedt de mogelijkheid om eenvoudig, zonder uitgebreide training, professionele content te publiceren. Dit doen wij door 450 kant-en-klare templates aan te bieden en templates in huisstijl te ontwikkelen. Onze templates in huisstijl worden altijd op basis van de wensen, behoeftes en huisstijl op maat ontwikkeld.

Door vooraf in het traject goed te luisteren naar onze eindgebruikers, zetten wij een kant-en-klaar systeem weg die toekomst ‘proof’ is. Zo inventariseren wij huidige informatiestromen om eventueel automatisering van content te kunnen realiseren, luisteren wij goed naar de doelstelling van de oplossing en zetten wij onze kennis en kunde in om een succesvol systeem te implementeren.

Meer weten? Wij adviseren je graag.

Kennismaking?
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten