Narrowcasting bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Interne communicatie optimaliseren met de inzet van beeldschermen

De Beer Accountants & Belastingadviseurs biedt diensten op het gebied van accountancy, audit, Corporate Finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, Estate Planning en diensten omtrent P&O en salarisadministratie.

DPM Signage heeft voor De Beer Accountants de interne communicatie geoptimaliseerd met de inzet van onze narrowcasting software. Onze narrowcasting oplossing, verspreidt over 12 beeldscherm locaties, laat op de juiste plek de juiste content zien.

De oplossing bestaat uit templates in huisstijl voor eigen informatie, het gebruik van onze welkomstmodule om bezoekers te verwelkomen, templates voor op de vergaderruimtes met bijbehorende informatie en nationaal nieuws.

Naast de reguliere beeldschermen worden bij de entree 4 beeldschermen ingezet als videowall. Onze narrowcasting software biedt de mogelijkheid deze beeldschermen separaat van elkaar aan te sturen, of als één groot beeldscherm.

Videowall receptie
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten