Narrowcasting oplossing bij Welbions

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Raampresentatie voor Welbions

Welbions kiest voor DPM Signage

Welbions is de woningcorporatie van Borne en Hengelo. Welbions verhuurt, verkoopt, beheert en onderhoudt woningen. Ongeveer 27.500 mensen wonen in een van onze bijna 15.000 huurwoningen. Ook bouwt Welbions nieuwe woningen die worden verhuurt.

DPM Signage heeft voor Welbions een professionele, veel omvattende, narrowcasting oplossing mogen opleveren. Na een intensief voortraject met diverse aanbieders is DPM Signage als best passende partner uit de bus gekomen.

Naast het optimaliseren van de interne communicatie binnen Welbions, is het van belang om stuurinformatie te kunnen verspreiden op diverse beeldschermen. Naast de op maat gemaakte templates in huisstijl hebben we een koppeling gerealiseerd met Power BI.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten