Narrowcasting binnen het onderwijs, Het Regio College

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software, Het Regio College

Het Regio College leidt jongeren en volwassenen op om een beroep uit te oefenen dat past bij hun capaciteiten en ambities. Met hun diploma gaan ze direct de arbeidsmarkt op of ze vervolgen hun opleiding in het hoger beroepsonderwijs. We helpen hen ook zich persoonlijk te ontwikkelen en hun plek te vinden in de maatschappij.

Het Regio College heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. Zo bestaat de oplossing uit 10 verschillende beeldschermlocaties, aangestuurd vanuit 4 groepen.

Het doel van deze narrowcasting oplossing is om gemakkelijker met studenten en medewerkers te kunnen communiceren op een gebruiksvriendelijke en flexibele wijze. De narrowcasting software van DPM Signage sluit naadloos op de wensen van Het Regio College aan en heeft de oplossing mogen realiseren.

Informatieschermen onderwijs

Een narrowcasting oplossing anno 2021

De narrowcasting software van DPM Signage is uiterst geschikt binnen het onderwijs. Zo hanteren wij IT standaarden voor het onderwijs, koppelen we bestaande systemen aan onze oplossing en staat gebruiksgemak hoog in het vaandel.

Het Regio College beschikt nu over een oplossing waarin meerdere medewerkers kunnen werken en inloggen vanuit iedere gewenste locatie. Onze SaaS-oplossing biedt de mogelijkheid om eenvoudig via een internetbrowser beeldschermen te beheren en te voorzien van nieuwe content.

Meer weten over onze narrowcasting oplossingen? Wij adviseren je graag!

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten