Narrowcasting systeem Calvijn College

Optimalisatie van de interne communicatie naar leerlingen en docenten

Informatievoorziening voor studenten en docenten

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijsaanbod, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. Om de interne communicatie te optimaliseren wordt er binnen het Calvijn College al langere tijd gewerkt met narrowcasting. Beeldschermen verdeeld over meerdere strategische locaties, zorgen ervoor dat leerlingen en personeel op de hoogte zijn van belangrijke informatie.

Communiceren over 7 locaties, hoe doe je dat?

Het Calvijn College heeft gekozen voor het narrowcasting systeem van DPM Signage. 7 locaties zijn voorzien van professionele hard- en software wat bijdraagt aan een effectieve en doelgerichte communicatie binnen de school naar leerlingen en docenten.

Het narrowcasting platform, in de huisstijl van het Calvijn College, is webbased en benaderbaar via iedere PC/laptop met een internetverbinding. Alle aangesloten beeldschermen zijn afzonderlijk van elkaar aan te sturen, dit gebeurt op centraal- en op lokaalniveau. Het CMS van DPM Signage biedt de mogelijkheid meerdere gebruikers te laten werken in het systeem. Zo biedt onze narrowcasting software de mogelijkheid om gebruikersrechten toe te kennen en bepaalde beeldschermen/content af te schermen voor specifieke gebruikers.

Om alle content binnen bepaalde richtlijnen te houden en als beheerder de touwtjes in handen te houden, is het van belang duidelijk rechten toe te kennen aan personen. Samen met de beheerder worden deze rollen aangemaakt en toegekend aan de juiste personen binnen jouw onderwijs instelling.

Dit wil ik ook

De juiste combinatie soft- en hardware

Om narrowcasting te kunnen realiseren zijn een aantal onderdelen van cruciaal belang, allereerst de content. Content is king en zal uiteindelijk voor een succesvol systeem zorgen, maar content kan alleen goed tot recht komen met de juiste soft- en hardware. DPM Signage hanteert uitsluitend professionele en energie zuinige hardware die naadloos aansluit bij onze narrowcasting software. Zo heeft het Calvijn College gekozen voor Philips displays. Deze beeldschermen zijn voorzien van een ingebouwde mediaspeler en een Wi-Fi module. Hierdoor is er naast één stopcontact, een beeldscherm en Wi-Fi niks nodig om narrowcasting te kunnen realiseren. Meer weten over narrowcasting voor in het onderwijs? Wij helpen je graag verder!

Daarnaast gaan alle beeldschermen binnen het Calvijn College automatisch aan/uit op gewenste tijdstippen en datums. Geen omkijk meer en overbodige branduren.

Meer informatie
informatieschermen school

De juiste software voor in het onderwijs

Inloggen via iedere computer, vanuit iedere locatie om jouw beeldschermen te voorzien van nieuwe content. Onze narrowcasting software is webbased waardoor je niet afhankelijk bent van één computer of een lokale server. Gebruikersvriendelijk, een heldere basis met ongekend veel uitbreidingsmogelijkheden is de software die wij faciliteren aan onze eindgebruikers.

Het Calvijn College informeert studenten en personeel over actualiteiten, belangrijke mededelingen en relevante informatie. Onze online editor biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig zelf content te creëren en te distribueren naar de juiste beeldschermen. Door het slepen en plaatsen principe in onze software kan iedereen hiermee werken, geen technisch of grafische kennis benodigd!

Naast het zelf creëren van content in onze online editor, koppelen wij graag andere systemen aan ons narrowcasting platform. Denk bijvoorbeeld aan het roostersysteem of andere databases. Zo hebben wij de koppeling met Zermelo gerealiseerd en is er een koppeling met lokale databases die gepresenteerd worden op de beeldschermen binnen het Calvijn College.

Meer informatie

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?