Narrowcasting voor het onderwijs

Effectief communiceren met studenten & docenten

DPM Signage helpt jouw onderwijsinstellingen bij het verder digitaliseren en het optimaliseren van de interne communicatie

Narrowcasting voor het onderwijs

Ben jij op zoek naar een effectief communicatiesysteem? Narrowcasting is effectief, doelgericht en tijdsgebonden. DPM Signage is gespecialiseerd én totaalleverancier in het leveren van dergelijke beeldschermoplossingen.

Door beeldschermen op strategische plekken binnen een organisatie te plaatsen, kan er op een eenvoudige én effectieve wijze gecommuniceerd worden met bezoekers, leerlingen en personeel! Daarnaast zijn alle schermen vanuit één cms online te benaderen.

Naast een winst in de efficiënte kunnen ook traditionele printmedia gereduceerd worden. Zo draagt ons systeem bij aan een papierloze wereld.

Vanaf 01-01-2024 hebben veel scholen ervoor gekozen om het smartphone verbod in te voeren. Veel onderwijsinstellingen zijn hierdoor op zoek naar een effectieve manier om te communiceren met leerlingen, een goed alternatief voor de smartphone. DPM Signage biedt voor deze scholen een oplossing middels een koppeling met o.a. Zermelo en WebUntis. Dit zorgt ervoor dat alle roosterwijzigingen, absentie van docenten en mededelingen, automatisch worden weergegeven op de informatieschermen.

Reduceer printmedia

Flexibel communiceren

Hoge attentiewaarde

Energie zuinige hardware

Communiceer met studenten

Communiceren met leerlingen kan erg lastig zijn. Het is daarom van belang om content zo relevant en interessant mogelijk te houden. Door de inzet van een narrowcasting systeem kun je eenvoudig de juiste content op de juiste plek publiceren. Slimme koppelingen met bestaande systemen zorgen ervoor dat leerlingen informatie altijd en zonder onderhoud up-to-date is.

Informeer roosterwijzigingen
Informeer klasgebonden informatie
Communiceer mededelingen
Bewegwijzering
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weersverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en treinvertrektijden)

Communiceer met medewerkers

Content voor docenten zal ongetwijfeld anders zijn dan voor leerlingen. Onze software biedt daarom de mogelijkheden alle schermen apart van elkaar aan te kunnen sturen vanuit één cms. Een greep uit de mogelijkheden:

Absentielijst communiceren
Informeer roosterwijzigingen
Communiceer mededelingen
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weersverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en treinvertrektijden)

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jou klaar staan! 

Kennismaking?

Meer dan 500 kant-en-klare templates

Gratis E-book | Optimaliseren van de interne communicatie

De interne communicatie binnen jouw organisatie verbeteren? Download dan ons gratis E-book.

Wij koppelen jouw rooster pakket met ons systeem

Maak je gebruik van een roosterpakket en wil jij de schermen geheel geautomatiseerd voorzien van de juiste content? Wij zetten de juiste koppeling voor jou op. Door deze koppeling worden alle roosterwijzigingen automatisch op de schermen gepubliceerd. Ideaal toch?

Onze oplossing biedt standaard integraties met diverse software pakketten. Bijvoorbeeld Zermelo en WebUntis. Zo kunnen wij dagroosters ophalen en presenteren op digitale roosterborden/beeldschermen. We halen hierbij realtime roosterinformatie op en kunnen deze weergeven op basis van jullie wensen, behoeften en huisstijl. Denk hierbij aan bepaalde filtering, sortering et cetera.

Gebruikersrollen

Onze narrowcasting software biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse gebruikersrollen aan te maken.

Templates in eigen huisstijl

Standaard in het pakket ontwikkelen wij templates in jullie eigen huisstijl. Hierdoor kan er altijd op een professionele en herkenbare manier gecommuniceerd worden op de beeldschermen.

Meer dan informatievoorziening

Wij koppelen onze software graag aan andere systemen, bijvoorbeeld aan het brandalarm. Calamiteiten? Alle beeldschermen laten de dichtstbijzijnde nooduitgang zien met instructies. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook de veiligheid van leerlingen en docenten.

Altijd Up-to-date Content

Gebruik van onze software? Dan heb jij automatisch toegang tot onze bibliotheek met standaard templates. Deze templates worden 24/7 door ontwikkeld en aangevuld. Een greep uit onze standaard templates:

Treinvertrektijden op dichtstbijzijnde station
File- en verkeersinformatie
Live lokaal/regionaal nieuws
Buienradar & weersberichten
Koppeling eigen intranet

Een greep uit onze samenwerkingen

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?