Digital Signage oplossing Drees & Sommer

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Middels beeldschermen de interne communicatie verbeteren

Drees & Sommer is een internationaal advies- en projectmanagementbureau voor vastgoed en infrastructuur. Drees & Sommer biedt oplossingen voor succesvolle gebouwen, vastgoedportefeuilles, infrastructuur en woon-werkomgevingen.

Drees & Sommer heeft onlangs gekozen voor de narrowcasting oplossingen van DPM Signage. De keuze voor DPM Signage is gebaseerd op de gebruiksvriendelijke software en systeem en de grote keuze aan standaard templates op ons platform. Buiten de standaard templates hebben wij ook de optie voor huisstijl templates. Drees & Sommer heeft gebruik gemaakt van deze optie.

De narrowcasting oplossing bestaat uit 4 schermen voor op kantoor en kantine. Hier worden op professionele wijze de templates in huisstijl gepubliceerd om de medewerkers te informeren. Door het gebruik van DS Templates, is geen technische en/of grafische kennis benodigd.

Deze totaaloplossing heeft geresulteerd in een complete narrowcasting oplossing waarop diverse informatie wordt verspreidt.

Wilt u meer informatie over narrowcasting en de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje of geef een belletje, wij informeren u graag!

Kennismaking?
Narrowcasting scherm aan een muur
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten