Proefcentrum Hoogstraten zet narrowcasting in

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Informatie beeldschermen

Interne communicatie verbeteren? Narrowcasting biedt kansen.

Samen met Coöperatie Hoogstraten, VITO Hoogstraten – Afdeling Land- en Tuinbouw – werkt het Proefcentrum Hoogstraten sinds zijn oprichting aan de uitbouw van de tuinbouw in de regio. Het Proefcentrum Hoogstraten is actief in onderzoek en voorlichting in de teelten van aardbeien (onder bescherming en in open lucht) en de teelt van tomaat en paprika onder glas.

Proefcentrum Hoogstraten heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. Binnen de locatie in Hoogstraten zijn twee narrowcasting displays op strategische plekken geïnstalleerd.

De templates in huisstijl zorgen ervoor dat altijd op een professionele wijze gecommuniceerd kan worden met medewerkers. Door het gebruik van DS Templates, is geen technisch en/of grafische kennis benodigd.

Meer weten? We adviseren je graag.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten