Digital Signage bij Van Son & Koot B.V.

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Professionele narrowcasting software

Van Son & Koot B.V., een toonaangevende en innovatieve producent van tuinplanten. Dat is Van Son & Koot. Winkelketens, groothandels, exporteurs, tuincentra en lijnrijders in heel Europa kiezen voor de vooruitstrevende aanpak van dit dynamische bedrijf.

DPM Signage heeft deze prachtige videowall mogen voorzien van narrowcasting software. Onze narrowcasting software zorgt ervoor dat eenvoudig interne informatie getoond kan worden op meerdere beeldschermen binnen het bedrijf. Dit kan informatie zijn die op alle beeldschermen wordt weergegeven, of beeldscherm specifieke informatie. Het platform van DS Templates zorgt voor professionele templates, in huisstijl. Hierdoor kan de eindgebruiker makkelijk en snel professionele content aanmaken.

Naast interne informatie wordt er ook algemeen nieuws, het weerbericht en verkeersinformatie vertoond. Door onze kant-en-klare templates is een narrowcasting presentatie met een paar drukken op de knop gemaakt en gepubliceerd.

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Videowall schermen
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten